Hvordan legger jeg til en RSS-leser til min nettside?

RSS er et syndikering system for publisering av fôr med innhold fra blogger og nyhetsnettsteder. Å ha en RSS-feed-leser på nettsiden lar seerne få tilgang til et bredt spekter av informasjon på ett sted, og den stadig skiftende innhold kan bidra til å øke trafikken. Men hvordan legger du en feed reader til nettstedet ditt? Heldigvis gjør en komplisert prosessen svært enkel Googles AJAX Dynamic feed Control.

Sette opp Feed

Gå til Dynamic feed kontroll siden under AJAX-feed API utviklerens guide på Google Code (se referanser), og klikk "Start med veiviseren" nederst på siden. Dette vil ta deg til Feed kontroll Wizard, et nettbasert program som vil generere tilpasset feed-leser koden for ditt nettsted. Her kan du bestemme den visuelle utformingen av strømmen --- enten som en enkel horisontal linje eller en vertikal liste. Deretter kan du velge nyhetskilder eller blogger du ønsker å ha omtalt på strømmen. Du trenger ikke engang å vite webadressene --- bare skriv inn navnet på nettstedet, og Google vil finne adressen til nyhetsstrøm. Skriv inn så mange steder som du ønsker, atskilt med komma.

Implementering av Reader på ditt nettsted

Klikk på "Generate Code" -knappen, og alle AJAX og Javascript er nødvendig for å lage din RSS-feed vil bli vist på skjermen. Du må lime inn denne del av koden i HTML-filen for websiden din. Sørg for å plassere den på det punktet i filen der du vil at den skal vises på skjermen, i forhold til de andre elementene på nettstedets side.