Hvordan legger jeg til en Visitor Counter til Forsiden 2003?

En besøkende, eller hit, er teller et objekt innebygd i en nettside som holder styr på antall besøkende som har besøkt nettstedet. Disse tellere kan være enkle bilder eller full blåst kunstverk, avhengig av hvordan nettstedet skaperen ønsker å vise dem. Microsoft Office Frontpage 2003 gjør tillegg av en treffteller til en nettside en enkel prosess, men det er visse kriterier som må oppfylles for at telleren skal fungere ordentlig.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Office Frontpage 2003.

2 Klikk på "Side" visning.

3 Klikk på "Design" ikonet nederst i dokumentvinduet.

4 Plasser innsettingspunktet på det stedet du vil telleren skal vises.

5 Klikk på "Insert" -menyen, og velg "Web Component."

6 Klikk på "Hit Counter" -ikonet i Component Type delen.

7 Dobbeltklikk på en teller stil i "Velg en teller stil" -delen. Hvis du vil legge til et egendefinert bilde, velg deretter "Custom Picture" i "Hit Counter Properties" dialogboksen. Skriv inn banen til plasseringen av GIF-fil du vil bruke. Filen må være i GIF-format for Microsoft Office Frontpage 2003.

8 Tilpass teller. Du kan starte disken på et bestemt antall ved å skrive inn et tall i "Reset telleren til" boksen. Du kan vise et bestemt antall sifre ved å skrive inn nummeret i "Fast antall sifre" boksen.

Hint

  • Denne artikkelen er skrevet for de som i det minste har en viss kunnskap om samarbeidet med Microsoft Office Frontpage 2003.
  • For trefftelleren skal fungere på din nettside, må nettstedets server inneholder Microsoft Frontpage Server 2002 Server Extensions, Sharepoint Team Services v1.o eller Microsoft Windows Sharepoint Services.