Hvordan legger jeg til ordbok til Word?

Hvordan legger jeg til ordbok til Word?


Microsoft Word 2007 er utstyrt med en ordbok-funksjonen. Men det er ofte ikke tilstrekkelig for spesialiserte vokabular eksempel de som brukes i realfag, medisin og samfunnsfag, eller for andre språk enn engelsk. Du kan lage din egen egendefinerte ordlisten eller legge pre-eksisterende ordbøker til Word.

Tilgang Ordbok Innstillinger

Klikk Microsoft Office-knappen øverst til venstre i Word-vinduet og velg "Alternativer for Word" fra bunnen av menyen som vises. Den "Alternativer for Word" dialogboksen vises; klikk "korrektur" på venstre side. En "Proofing" vises til høyre. Under overskriften "Ved retting av grammatikk i Microsoft Office-programmer," klikk på knappen merket "Custom Dictionaries." Vises en dialogboks.

Legge til en eksisterende egendefinert ordliste

Hvis du har lastet ned en pre-eksisterende egendefinert ordliste fra en annen kilde (ett eksempel er Hosford medisinske termer Dictionary), følg instruksjonene i tilgang ordbok Innstillinger, og klikk "Legg til". Finn filen på datamaskinen, velger du den og klikker "OK." Du kommer tilbake til "alternativer for Word" boksen.

Legge til en ny egendefinert ordliste

Lage din egen egendefinerte ordlisten er en god ide hvis du bruker en spesialisert vokabular (for eksempel produkt- eller firmaspesifikk terminologi) som du ikke trenger å bruke hele tiden. For eksempel, ville du ikke trenger det ordlisten til å skrive personlige brev eller kreative stykker. Men hvis Word er oppsiktsvekkende ord som du vil bruke i alt det du skriver, bare klikk "Legg til" under en stavekontroll for å legge den til Word ordbok.

For å opprette eller redigere en ny egendefinert ordliste, følg instruksjonene i henhold Tilgang Ordbok innstillinger. For en ny ordbok, klikk på "Ny", skriver du inn navnet på den nye egendefinerte ordlisten i dialogboksen som vises, og klikk "Lagre". For å legge til eller slette ord fra den egendefinerte ordboken, velger du ordlisten du ønsker å endre, og klikk "Edit Word List ..." Skriv inn et nytt ord i tekstboksen og klikk "Legg til", eller velge et ord fra ordboken listen og klikk "Slett". Gjenta etter behov.

Bruke Custom Dictionary

På "Proofing" skjerm, igjen under «Ved retting av grammatikk i Microsoft Office-programmer," fjerne merket, hvis de finnes, ved siden av "Foreslå fra hovedordlisten bare." Dette gjør at Word til å bruke den nye egendefinerte ordlisten i spellchecks. Når du ikke vil bruke egendefinerte ordlister, sjekk denne boksen. Hvis du vil bruke bare en undergruppe av dine egendefinerte ordlister når som helst, følg instruksjonene under «Tilgang ordbok Innstillinger" og deretter velge bort noen ordbøker du ikke vil brukes i stavekontrollen.