Hvordan legger jeg til RAM til en PC?

Hvordan legger jeg til RAM til en PC?


PCen bruker RAM eller Random Access Memory til å lagre programmer som kjører i minnet for multitasking formål. Legge RAM til PCen er en av de billige oppgraderinger tilgjengelig for å forbedre den generelle systemytelsen. Etter å kjøpe eller overta en eller flere minnemoduler, må du installere dem inne i PCen for å gi din systemminne å jobbe med.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og trekk ut kontakten. Bruk en kompatibel skrutrekker til å fjerne skruene fra PCen casing.

2 Hvordan legger jeg til RAM til en PC?

Hvis du har et tårn PC, lå PCen ned som dette så RAM slots er synlige.

Fjern forsiktig PC casing og plassere det på en slik måte at hovedkortet vender oppover. Mål kompatibel RAM-modul gull kant med et målebånd eller linjal.

3 Hvordan legger jeg til RAM til en PC?

Et par av RAM-plasser se ut som dette, men kan komme i forskjellige farger og lengder i tillegg.

Finn RAM slots som vanligvis funnet i nærheten av CPU. For å være sikker på at RAM-sporet er ment for din RAM-modul, måle sporet med en linjal eller målebånd og se om målingen er lik RAM-modulen.

4 Hvordan legger jeg til RAM til en PC?

Dette RAM-modul er opp ned. Vend det først før du setter den.

Rett inn RAM-modul med RAM-sporet, og trykk den forsiktig for en fin passform. Smekk klipsene på sidene, bruke litt press for å låse RAM-modulen på plass.

5 Lukk PC casing, erstatte skruene, og plugg i systemet. Slå på systemet og se om den starter ordentlig. Når operativsystemet lastes, sjekke systemegenskapene for å se om Windows rapporterer samme mengde RAM som du har lagt til. I Windows-operativsystemer, kan du finne dette ved å gå til "Control Panel" og deretter gå til "System".

6 Sjekk om RAM-modulen er festet i sporet ved å forsiktig prøve å trekke den ut hvis systemet rapporterer at den nylig lagt RAM ikke er riktig installert. Hvis du kan trekke den ut, sett den tilbake, og sørget for at du snapper både klipp.

Hint

  • Hvis systemet har allerede en RAM-modul installert, se etter at modulen og observere hvordan det er satt inn i sporet før du legger en andre RAM-modul.
  • Iført et antistatisk armbånd er valgfritt, men anbefales, for å installere RAM trygt.
  • Ikke bruk for mye press når du plasserer RAM-modulen inn i sporet som det kan skade hovedkortet.
  • Hvis du har en fungerende RAM-modul på plass, plasserer den nye RAM-modulen rett ved siden av den gamle. Pass på at fargen på sporet er det samme som sporet der den gamle modulen er plassert for å sikre kompatibilitet.