Hvordan legger jeg til Road Runner Web Mail til Outlook?

Hvordan legger jeg til Road Runner Web Mail til Outlook?


The Road Runner Web post tjeneste levert av Time Warner Cable er et nyttig verktøy for å få tilgang til e-posten din på veien, men noen ganger er det mer praktisk å sentralisere alle dine kontoer i en e-postklient. Du kan legge til Road Runner-kontoen i Outlook 2013 ved hjelp av programmets "Legg til ny konto" wizard. Før du begynner, samle Time Warner Road Runner kontoinformasjon.

Bruksanvisning

1 Klikk på "File" fanen i Outlook for å åpne File gruppe, hvis det ikke allerede er åpent. Klikk på "Kontoinnstillinger" i Info gruppen, og velg "Kontoinnstillinger" igjen på rullegardinmenyen. Klikk "Ny" i kategorien E-post for å starte Legg til ny konto veiviseren.

2 Klikk på "Manuelt oppsett eller flere servertyper" boksen og klikk "Next". Du må bruke en manuell konfigurering, slik at du kan legge inn din Road Runner Web post informasjon selv heller enn å stole på Outlook for å finne ut av det.

3 Klikk "POP eller IMAP" og velg "Next". Bruk IMAP for å hente e-post fra Time Warner servere. Når du henter din e-post med IMAP, er kopier av meldingene igjen på serveren slik at du kan få tilgang til dem fra flere enheter. Dette er den ideelle måten å hente Web-post e-post i Outlook, fordi du kan også logge deg på Road Runner Web postkonto i nettleseren for å lese og svare på de samme meldingene i stedet for å ha dem lagret utelukkende i Outlook.

4 Skriv inn ditt fulle navn i "Your Name" -feltet. Dette er navnet folk ser når de mottar en e-post fra deg.

5 Legg inn fullt Road Runner e-postadresse i feltet E-postadresse. Dette er e-postadressen du bruker til å sende og motta e-post i Road Runner Web post.

6 Klikk på "Kontotype" boksen og velg "IMAP." Enter "mail.twc.com" i både innkommende post og utgående e-posttjener (SMTP) felt.

7 Klikk på "User Name" -feltet under Påloggingsinformasjon overskriften og skriv inn hele Road Runner e-postadresse.

8 Skriv inn passordet i Passord-feltet og deretter plassere en hake i "Husk passord" boksen for å ha Outlook lagre passordet.

9 Klikk "Test kontoinnstillinger" for å bekrefte at kontoen din er satt opp riktig. Outlook bekrefter at du kan logge deg på Road Runner postserveren og sender en testmelding. Når denne testen er fullført, klikker du "Next" og deretter "Finish" for å legge til Road Runner Web postkonto for Microsoft Outlook 2013.

Hint

  • Hvis du bruker en datamaskin som flere personer har tilgang til, la Husk passord boksen ukontrollert, slik at bare du kan sende og motta e-post fra Road Runner konto. Hvis du lar boksen ukontrollert, må du taste inn passordet manuelt hver gang du sender eller mottar e-post.
  • Den postserver-adressene du bruker kan variere avhengig av geografisk plassering. Hvis du skriver «mail.twc.com" og får en feilmelding, kan du gå til Time Warner bolig Internett-støtte (link i Resources), skriv inn ditt postnummer i "Enter Postnummer" -feltet og følg lenkene for å skaffe alternative serveradresser for ditt område.