Hvordan legger jeg til skrive til Min e-post?

Når du sender en e-post, går systemet automatisk tilbake til en vanlig hvit bakgrunn med svart tekst farge, og dette fungerer som ingen saker eller en tom bakgrunn. Du kan endre denne bakgrunnen og legge saker til din e-post for å gi din e-post en personlig utseende. Du kan endre e saker bakgrunn med hver e-post du skriver hvis du velger.

Legg Saker

Hver e-postleverandøren vil være litt annerledes i hvordan de lar deg få tilgang til skrivesaker, men de grunnleggende reglene er de samme for alle. Åpne e-postklienten, og velg deretter skrive en e-post. Det neste skjermbildet vil vise deg en tom boks innen hvilke du skrive din e-post. Se på toppen av e-boksen; du burde se en rad med ikoner. Hvis du holder musen over ikonet, vil et ord synes som forteller deg hva det ikonet gjør. Finn ikonet for saker og klikk på den. Dette vil åpne et pop-up boks med alle de papir valg for din leverandør. Hvis du klikker på en kategori, vil det åpne en underkategori med valgene. Klikk på valget du ønsker, og e-posten din vil forandre seg til den bakgrunnen. Hvis du ikke liker ditt valg, klikker du bare på et annet valg for å endre skrivesaker. Hvis du bestemmer deg for at du ikke ønsker å bruke skrivesaker, klikk på "Avbryt". Din e-boksen vil komme tilbake til den hvite bakgrunnen.

Enkelte leverandører vil gjøre saker valg tilgjengelig i innstillingene eller innstillingene. Hvis du ikke ser alternativet for saker i din komponere en epost valg, i nærheten av det og gå til innstillinger (noen leverandører vil kalle dette alternativer eller preferanser). Finn alternativet for skrivesaker og klikk på den og klikk på kategoriene. Klikk på ditt valg av saker fra listen underkategorier. Åpne komponere en epost alternativ og du skal se e-posten din med skrivesaker valg. Når du ønsker å endre ditt valg, må du gjøre det gjennom knappen innstillinger.

Kansellere

Hvis du kan velge saker gjennom skrive en epost alternativ, trenger du ikke å gjøre noe for å avbryte dette valget. Hver gang du skriver en e-post, vil du velge ditt alternativ eller e-post som standard den hvite bakgrunnen. Noen e-postleverandører vil tilbake til den siste valget du har gjort. I dette tilfellet ville du åpne opp papirvalg og valgte blank eller ingen valg å gå tilbake til standard hvit bakgrunn.

Hvis du vil avbryte saker som du valgte i opsjoner, gå tilbake til innstillinger og velge blank eller ingen valg. Sjekk e-posten sin komponere delen, og du bør se den hvite standardbakgrunnen.