Hvordan legger jeg ved et stilark til en blokk i Drupal?

Hvordan legger jeg ved et stilark til en blokk i Drupal?


Som mange webinnhold styringssystemer, bruker Drupal Cascading Style Sheets (CSS) for å bestemme layout og generelle utseendet av nettstedene det skaper. Temaer er bunter av Hypertext Preprocessor (PHP) filer, og en enkelt CSS-fil. En av de unike tingene om Drupal er metoden for å utvide funksjonene som følger med moduler. Moduler er privat parts programmer utviklet under en åpen kildekode-lisens og er tilgjengelig gratis på Drupal nettsted. Block Class er en modul som gjør det mulig for administratorer å legge et stilark til en enkelt blokk, i stedet for hver blokk opprettet for nettstedet.

Bruksanvisning

1 Last ned Block Class modulen fra Drupal nettsted (se Ressurser).

2 Gå til hjemmesiden din, og deretter logge på som administrator. Velg "moduler" fra administrator panelet, og klikk deretter på "installere ny modul." Last opp "block_class-7.x-1.x-dev.tar.gz" og klikk "Install".

3 Klikk på "Aktiver nylig lagt moduler", deretter i boksen ved siden av Block klasse for å aktivere den. Velg "Lagre konfigurasjon."

4 Logg inn på din nettside via FTP klient; oppgi vertsnavn, brukernavn og passord. Naviger til / nettsteder / alle / temaer og velge en mappe for temaet aktivert for Drupal nettsted. Klikk på "block.tpl.php" filen og velg "Edit".

5 Rull til bunnen av block.tpl.php filen. Skriv inn et mellomrom etter det eksisterende merket opp, og deretter lime inn følgende PHP biten inn i filen:

<? Php print block_class ($ blokk); ?> ">

6 Erstatt den forrige block.tpl.php fil med den nylig endret en, lukk deretter FTP-klient. Gå tilbake til vinduet med ditt Drupal nettsted vises.

7 Velg "Structure" fra administrasjonen panel og klikk på «blokker». Klikk på blokken du ønsker å endre, og deretter lime CSS instruksjonene i den medfølgende boksen. Klikk på "Lagre".

Hint

  • Skill PHP tekstutdrag fra eksisterende markering med et enkelt mellomrom eller style-sheet kanskje ikke fungere.