Hvordan lenke Jumo til en Facebook-side

Jumo beskriver seg selv som et sosialt nettsted som "setter folk i stand til å finne organisasjoner og likesinnede mennesker som arbeider med viktige årsaker." Hvis du er en organisasjon, så kan du koble din Facebook-siden til Jumo profil og gi likesinnede individer mulighet til å lære mer om din gruppe. Sende Jumo brukerne til din Facebook-side er et nyttig markedsføringsverktøy for å øke din Facebook følger teller og til slutt øke bevisstheten om din sak.

Bruksanvisning

1 Bla til Facebook.com og logge på kontoen din. Klikk på "Konto" -menyen og velg "Bruk Facebook som siden." Klikk på "Switch" -knappen for siden du ønsker å administrere.

2 Se på adresselinjen og kopiere nummerert ID fra nettadressen til din Facebook-side. Hvis du ikke ser en nummerert ID, klikker du på profilbildet og kopiere tallrekke umiddelbart etter "fbid =" tag i nettadressen.

3 Bla til Jumo.com og logge på kontoen din. Klikk på "Konto" -menyen og velg organisasjonen navn fra "Page Admin For" overskriften.

4 Klikk på "Rediger denne siden" linken på venstre sidebar. Klikk på "Connect" -kategorien på neste side.

5 Lim ID du kopierte tidligere inn i "Facebook-ID" -feltet. Klikk på "Lagre" knappen nederst. Når noen klikker på "Facebook" linken på venstre sidebar på Jumo side, vil et nytt nettleservindu eller fane åpnes automatisk, viser din Facebook-side.