Hvordan lenke Slideshare til din Linkedin-konto

Hvordan lenke Slideshare til din Linkedin-konto


Hvis du bruker Linkedin for profesjonell nettverksbygging og Slideshare for å dele presentasjoner, knytter de to nettstedene kan forbedre din Linkedin-profil med innhold som tiltrekker potensielle arbeidsgivere og kunder. Installere Slideshare Presentasjoner programmet på Linkedin kan du vise dine Slideshare-presentasjoner på din Linkedin-profil og hjemmeside. For eksempel kan du vise PowerPoint-lysbilder fra en nylig konferanse presentasjon for å demonstrere din kompetanse eller vise en presentasjon som fremhever din faglige bakgrunn og legitimasjon.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Linkedin med e-postadresse og passord.

2 Velg "Get More Applications" fra "Mer" drop-down listen på menylinjen.

3 Klikk på "Slideshare Presentasjoner" -lenken på søkesiden. Linkedin viser programmer tilfeldig på denne siden, så du må kanskje bla nedover siden for å finne denne linken.

4 Klikk på "Legg til program" -knappen for å installere Slideshare Presentasjoner søknaden. Som standard er "Display på Min profil" og "Display på Linkedin hjemmeside" er merket av. Disse alternativene tilbyr de mest synlighet for dine Slideshare presentasjoner på Linkedin. Hvis du ikke vil bruke standardinnstillingene, bort ett eller begge avmerkingsboksene før du klikker på "Legg til program" -knappen.

5 Skriv inn Slideshare brukernavn og passord, og klikk på "Link Account" -knappen. Programmet ber deg om å oppgradere til Slideshare Pro. Klikk på "Skip" linken dersom du ønsker å omgå betalt alternativ.

6 Klikk på "App Settings" for å åpne siden Innstillinger.

7 Angi visnings, nettverk oppdatering og e-postinnstillinger, og klikk på "Lagre" -knappen. Som standard viser Linkedin fullstendig Slideshare-spilleren på profilen din, som viser den siste Slideshare presentasjon. Alternativt kan du velge å vise fra to til seks miniatyrbilder om du vil har flere presentasjoner.

Hint

  • Slideshare er best kjent for å dele presentasjoner, men du kan også dele PDF-dokumenter. Dette er nyttig hvis du vil vise en CV, portefølje eller brosjyre på din Linkedin-profil.
  • For å vise en video på din Linkedin-profil, legge inn en YouTube-video i en av Slideshare-presentasjoner.
  • Du kan også laste opp presentasjoner og dokumenter direkte i Linkedin. Den Slideshare Presentasjoner applikasjonen synkroniserer disse opplastede filer med Slideshare-konto.