Hvordan lenke til Anmeldelser i Facebook

Ved hjelp av Facebook er en enkel måte å holde kontakten med dine kontakter og å dele informasjon med vennene dine. Hvis du vil at andre skal se informasjon om et produkt eller en tjeneste, kan du legge ut en link til denne info rett på din profil. Prosessen med å dele en kobling er forholdsvis enkel og kan gjøres på flere måter.

Bruksanvisning

1 Finn en vurdering som du ønsker å dele med dine venner. Du må kanskje bruke en søkemotor som Google for å finne den vurdering som du ønsker å legge inn. Når du har funnet den linken, må du kopiere adressen til nettstedet slik at du kan dele det med dine venner. Marker teksten i adresselinjen, høyreklikk på musen og velg deretter "Kopier".

2 Logg inn på Facebook med e-postadressen din og passordet ditt. Når du er på startskjermen, bør du være i stand til å se en "Share" delen øverst på skjermen. Ett av alternativene i "Share" delen er "Link". Hvis du vil dele linken som du fant tidligere, kan du klikke på denne. En oppføring boks vil da vises når du klikker. Du kan høyreklikke på den boksen og velg "Lim inn." Dette vil lime linken til vurdere området som du fant i boksen. Klikk deretter på "Fest", og linken vil bli delt med alle dine Facebook-venner.

3 Lim inn linken direkte inn i "Status" boksen øverst på hjemmesiden din. Boksen sier "Hva tenker du på?" før du klikker på den. Når du høyreklikker på boksen, kan du velge "Lim inn" og koblingen vises i denne boksen. Så kan du trykke på "Del" -knappen, og linken vil bli delt med alle vennene dine.

4 Del linken til anmeldelse uten faktisk å være på Facebook. Hvis du er på ekstern nettside og du ser en Facebook "Like" knapp på siden, kan du bruke dette til å dele linken med alle dine Facebook-venner. Når du klikker på knappen, er det link til siden automatisk opp til Facebook-kontoen. Hvis denne knappen er tilgjengelig på et nettsted, er dette den enkleste måten å dele linken med dine venner.