Hvordan Les Tegneserier på en e-Reader

Hvordan Les Tegneserier på en e-Reader


Nyt tegneserier med din favoritt e-reader. Uavhengig av e-reader du bruker, ved hjelp av en online tegneserie biblioteket kan du raskt og enkelt tilgang til dine favoritt tegneserier. Et komplett online bibliotek vil tilby alle volumer eller utgaver av disse tegneseriene, men kan kreve en medlemsavgift. Den type medlemsavgift vil avhenge av nettstedet. Hvis du leser tonnevis av tegneserier, men en engangsavgift medlemsavgift kan faktisk spare deg for penger.

Bruksanvisning

Comic Book bibliotektilgang

1 Velg en online tegneserie bibliotek og opprette en konto. Noen tegneserie bibliotekene tilby tilgang for en engangsavgift, mens andre har en månedlig medlemsavgift.

2 Åpne en nettleser på din e-leser enheten og gå til tegneserie biblioteket nettsted. Logg deg inn med din kontoinformasjon. Hvis e-reader ikke kan få tilgang til nettsteder direkte, kan du være i stand til å laste ned tegneserier til datamaskinen og deretter synkronisere dem til din e-reader via din vanlige metoden.

3 Velg tegneserier fra tegneserie bibliotek. Avhengig av biblioteket, kan du ha muligheten til å lagre kopier eller snarveis lenker til dine favoritt tegneserier på din e-reader eller datamaskin.

SD-kort Metode

4 Redd tegneserie filer på et SD-minnekort. Husk å lagre tegneseriene i et filformat som er kompatibelt med din e-reader. PDF ville være et godt valg, siden det er mye kompatibel med e-lesere. Hvis tegneserier er ikke tilgjengelig i PDF eller et annet filformat som er kompatibelt med enheten din, må du konvertere dem. Dette kan kreve bruk av spesiell programvare eller en online konvertering tjeneste - se tegneserien nettstøtte eller FAQ-seksjon og hjelp dokumentasjonen for bestemt enhet.

5 Sett inn SD-minnekortet inn i minnekortsporet til e-reader. Hvis enheten ikke har et SD-kortspor, kan du være i stand til å lagre filene på datamaskinen og synkronisere enheten derfra ved hjelp av USB. For eksempel kan en iPad brukeren lagre PDF-filer i sin iTunes-konto og synkronisere dem til iPad for visning i en PDF-fil eller e-bok-leser App.

6 Tilgang til tegneserie filer fra minnekortet eller fra enhetsminnet i en PDF-fil eller e-bok App. Alternativt, email PDF-filer til deg selv eller lagre dem i et elektronisk dokument visningsside for rask tilgang uten minnekortet.

Hint

  • Nook og iPad-eiere, så vel som andre tabletter, kan også laste ned noen tegneserier som Apps.
  • Mange e-boklesere har ikke støtte for fargeskjermer og noen har begrenset grå-skala støtte selv i svart-hvitt. Noen har også mindre skjermer som kanskje ikke gjengi en hel tegneserie side også. Hvis mulig, prøv en prøve PDF tegneserie på enheten før du betaler penger for tegneserier eller for en abonnementstjeneste.