Hvordan Les Tegneserier på en iPhone

Hvordan Les Tegneserier på en iPhone


Nå, takket være iPhone og ComicZeal - du kan ta din tegneserie samlingen med deg uansett hvor du går! Med sin touch og zoom evner og flott utstilling - iPhone er den perfekte enheten for å lese tegneserier. Denne veiledningen vil vise deg hvordan du tar tegneserier som er i enten CBR eller Cbz-format og laste dem opp til din iPhone for å lese.

Bruksanvisning

1 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone

Samle tegneseriene du ønsker å lese og sørge for at de er i CBR eller Cbz format. Du kan laste ned eller kjøpe tegneserier som allerede er i dette formatet, eller du kan ta dine egne tegneserier og konvertere dem til dette formatet. Se min artikkel: "Slik konverterer Comic Books Into digitalt format å lese på en datamaskin."

2 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone


Last Comic Zeal Skaperen hjelp av koblingen i Resources nedenfor og pakk den på din Mac. Dette vil trekke ut et program som heter "Skaperen", som du kan flytte til Programmer-mappen.

Merk: Hvis du vil bruke webserveren evnen ComicZealCreator kan du også installere Python. Det er mer informasjon om dette på Bitolithic området (dette er ikke nødvendig for å sette tegneserier på iPhone. 3 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone


Kjør "Skaperen" -programmet. Første gang du kjører programmet vil det gjøre en mappe i Dokumenter-mappen som heter "ComicZeal_Creator." Det er 2 sub-mapper kalt "Comics" og "CreatorOutput." Kopier tegneseriene som du samlet i trinn 1 i "Comics" -mappen.

Husk, de må være i CBR eller Cbz. format.) 4 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone


Når du kjørte Creator program bør det også ha åpnet et vindu med ComicZealCreator logo på den. Trykk på "Konverter Comics" knappen og du vil se det begynner å konvertere tegneserier du har lagt til. Det som skjer er at tegneserier blir konvertert fra CBR og Cbz formater til det som kalles .cbi format. Den .cbi formatet er optimalisert for visning tegneserier på iPhone. Hvis du går til "CreatorOutput" -mappen vil du se dine nylig konvertert .cbi filer.

5 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone


Last ned og installer SyncDocs programmet til Programmer-mappen (se Ressurser for en link for å laste ned). Dette er programmet som vil kommunisere med ComicZeal på iPhone og kopier tegneseriene over til det.

6 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone


Gå til iTunes App Store på iPhone til å kjøpe og installere ComicZeal programmet.

7 Kjør SyncDocs og det vil åpne et vindu. Dra .cbi filer fra "CreatorOutput" -mappen på SyncDocs vinduet. Når du er klar, trykk "Sync."

8 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone

Åpne ComicZeal programmet på din iPhone og trykk "Sync."

9 Velg "SyncDocs" fra listen over kilder. (Hvis du ikke ser SyncDocs må du kanskje redigere brannmur innstillingene på din Mac.) Nå vil du se tegneseriene laste ned til din iPhone.

Merk: ComicZeal inneholder også en liste over gratis Golden Age tegneserier som du kan laste ned direkte fra dem også. Når det er ferdig nedlastet, trykk OK og også nære SyncDocs på Mac. 10 Hvordan Les Tegneserier på en iPhone


Gå tilbake til ComicZeal på din iPhone og trykk "Samlinger", og du vil se en liste med tegneserier du lastet opp.

Trykk på tegneserien for å åpne den og du er klar til å lese!

Du kan knipe zoome inn og ut og sveip fra side til side for å gå til neste side. Også trykke på bunnen av skjermen vil gi deg pilene for å gå til neste side og en pil opp for å gå ut av tegneserien og gå tilbake til "Samlinger" side. God lesning!

Hint

  • ComciZeal er tilgjengelig i iPhone App Store for rundt $ 2.