Hvordan lese avisen i Maplestory

I «Maplestory," du er fri til å lage din egen spillopplevelse. Slåss mot monstre, samhandle med andre spillere og fullføre oppdrag på ferie. En slik søken er "lese avisen" søken, som blir tilgjengelig når du når level 25. Lær hvordan å "lese avisen" og fullføre oppdrag for 3000 Experience Points og en Forbannet Scroll. Erfaringspoengene teller utjevning opp. Forbannet Bla vil forbedre din rustning sin behendighet, men bare har en 30 prosent suksessrate.

Bruksanvisning

1 Besøk Tsuri fiskeren i Showa Town. Hvis du har nådd nivå 25 eller høyere, snakke med ham for å aktivere "lese avisen" forespørsel. Han vil be om en avis.

2 Kjøp billetter Gachapon slik at du kan bruke Gachapon maskiner til å samle tilfeldige premier. Hver Gachapon billett koster 1000 NX og er tilgjengelig i Cash Shop. Du vil finne Gacahpon maskiner i Showa Town Sauna. Du har en tilfeldig sjanse til å samle en avis Hat fra Gachapon maskiner.

3 Gi avisen Hat til Tsuri. Tsuri vil avsløre at han ønsket å lese avisen tegneserier. Du har fullført forespørselen og motta belønning av erfaringspoeng og en Forbannet Scroll.

Hint

  • Du vil finne Gachapon maskiner i andre "Maplestory" byer også, men hvis du bruker Showa Town Sauna maskinen, vil du ikke å forlate byen for å fullføre oppdraget.
  • Hvis Forbannet Bla unnlater å forbedre din rustning sin behendighet, den har en 50 prosent sjanse for å ødelegge den rustningen du brukte den på.