Hvordan lese e-post på server

Med mindre du er vert for din egen e-postserver, noe som er usannsynlig, er e-posten er lagret på en ekstern e-postserver. En e-postserver er en datamaskin eller en annen enhet som inneholder alle e-postfilene og deler disse filene ved hjelp av LAN, WLAN eller Internett. I de fleste tilfeller e-posten din vil bli lagret på serveren til verten selskapet, for eksempel Google, MSN eller en annen e-selskap. Du har tilgang til kontoen din ved hjelp av Internett for å lese e-post på e-postserveren.

Bruksanvisning

Hvordan lese e-post på en server Ekstern e-post

1 Åpne nettleseren og gå til nettsiden som er vert for e-post, for eksempel Gmail, Yahoo! Mail, AOL Mail eller Windows Live Hotmail.

2 Velg & ldquo; Logg In & rdquo; eller & ldquo; Sign In & rdquo; linken på nettsiden.

3 Input din e-postkonto og passord. Press & ldquo; Logg inn "eller" Logg inn ".

4 Klikk på posten du ønsker å lese. Det åpnes automatisk for deg å lese den.

Hvordan lese e-post på en personlig e-postserver

5 Koble til nettverket på hvilken e-postserveren opererer. Klikk på "Start" -knappen, klikk "Koble til" og velg nettverket med e-postserveren på det. Du må kanskje logge på nettverket med et brukernavn og passord. Klikk på "Logg inn".

6 Åpne e-postserveren program på datamaskinen din via nettverket. E-postserveren vil trolig være i en delt mappe for nettverket eller i "Programmer" -mappen på datamaskinen. Dobbeltklikk på programmet for å åpne det. Hvis det er flere brukere for e-postserveren, må du kanskje logge på e-postkontoen med et brukernavn og passord. Trykk på "Logg inn".

7 Dobbeltklikk på den e-posten du vil lese. E-posten vil åpnes i samme vindu eller et annet vindu, avhengig av e-postserveren & # 039; s programvare.