Hvordan lese PDF-filer i iBooks på iPad 2

Hvordan lese PDF-filer i iBooks på iPad 2


Hvis du har vært på jakt etter en rask og enkel måte å vise og lese PDF-filer på din iPad 2, bør du vurdere å vise dem gjennom en applikasjon kalt iBooks. Dessverre gjør iBooks ikke kommer installert på enheten din, men du kan laste den ned gratis fra Apples nettside i løpet av minutter. Ved hjelp av iBooks, vil du kunne laste ned og lese bøker, samt vise en PDF lagret på iPad. Ved å tilpasse noen innstillinger på din iPad 2, kan du enkelt importere PDF-filer til iBooks for visning.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes på datamaskinen, og velg "File" og deretter "Legg til i bibliotek". En nettleser meny vises som vil tillate deg å velge filer på datamaskinen din.

2 Klikk på PDF-filen som du ønsker å se, og klikk deretter på "Velg".

3 Klikk på "bøker" på iTunes-biblioteket menyen. Dette vil bringe deg til en liste over alle bøkene du har lastet ned eller importert til iTunes, inkludert den du valgte.

4 Høyreklikk på boken og velg "Get Info". Du vil se et nytt sett med alternativer vises i en dialogboks.

5 Sett "Media Kind" til "Book" i "Alternativer" -kategorien i dialogboksen. iBooks vil kreve den importerte PDF-filen til å være i dette formatet.

6 Legge til ytterligere informasjon om PDF-filen i kategorien "Info". Dette er ikke nødvendig med iBooks, men det kan gjøre ting mer organisert når den er importert til iBooks. Du kan legge til informasjon som navnet på forfatteren, sjanger og tittel. Klikk "OK" når du er ferdig.

7 Klikk iPad 2 under "Enheter" på ruten til venstre i iTunes.

8 Klikk på "Books" -kategorien i menyen øverst.

9 Klikk på "Sync" -knappen i nedre høyre hjørne av skjermen for å importere dine bøker.

10 Trykk på iBooks-ikonet på iPad, og trykk deretter på "samlinger" -knappen. Trykk på "PDF" entry på pop-up menyen som vises.

11 Trykk på importerte PDF-ikonet for å åpne PDF i iBooks på din iPad 2.