Hvordan lese Task Manager

Windows Task Manager er utviklet for å vise programmer og prosesser som kjører på et datasystem. Den kan brukes til å avslutte programmer og prosesser, samt utsikt datamaskin nettverkstilkoblinger og forestillinger. Den kan også brukes til å slå av maskinen, starte på nytt eller endre brukere. Windows Task Manager er målet ved mange virus, spyware og malware programmer. Forstå hvordan å lese den og utføre grunnleggende funksjoner bidrar til å fjerne dagens trusler for å holde datamaskinen fungerer optimalt.

Bruksanvisning

1 Trykk "Ctrl", "Alt" og "Delete" for å åpne Oppgavebehandling.

2 Klikk på "Programmer" -fanen. Dette vinduet viser programmer som kjører på oppgavelinjen. For å lukke et program, klikk på den og klikk "Avslutt oppgave."

3 Klikk på "Prosesser" -kategorien. Dette viser alle funksjoner og prosesser som kjører på datamaskinen. Det inkluderer programmer som kjører i bakgrunnen, for eksempel Anti-virus programmer, spyware og malware. For å stoppe en prosess, bla gjennom og klikk prosessen du ønsker og klikk "Avslutt prosess." Det er alltid anbefalt å avslutte et program prosess før du avinstallerer den.

4 Klikk på "Performance" -kategorien. Dette viser den totale mengden minne på datamaskinen, så vel som dens bruk. Dette endrer regel med systemoppdateringer og endringer i konfigurasjoner, samt programmer som er installert på datamaskinen.

5 Klikk på "Nettverk" -kategorien. Dette viser nettverkstilkoblinger på datamaskinen. På basen viser den tilkoblinger hastigheter i Mbps.

6 Klikk på "Brukere" -kategorien. Dette viser hvem som er logget på datamaskinen, enten det er administrator eller en gjest. Høyreklikk på "Bruker" og klikk "Logg av" hvis du ønsker å bytte bruker.

7 Klikk på "Shut Down" på toppmenyen. Du kan velge å slå av datamaskinen, starte eller logge av og endre bruker.

8 Klikk på "File" og klikk "Avslutt Task Manager" for å lukke oppgavebehandling.