Hvordan leser jeg e-post i Microsoft Outlook?

Hvordan leser jeg e-post i Microsoft Outlook?


Microsoft Outlook er e-postprogrammet som følger med MS Office-programmer. Outlook inneholder også en kalender, tidsskrift, oppgave administrere systemet og mer, slik at du kan holde orden og fokusert. Du kan sette opp din POP3, IMAP eller HTTP-postkontoen til å lese i Outlook og gjør Microsoft Outlook datamaskinens standard e-postprogram. Du kan endre hvordan leseruten ser ut og fungerer, så vel.

Opprett en profil

Hvordan leser jeg e-post i Microsoft Outlook?


Før du kan legge til e-postkontoen til Microsoft Outlook, må du opprette en profil på datamaskinen. Sørg for at Outlook er lukket før du lager en ny profil.

Hvis du bruker Windows XP, klikker du på "Start" -knappen og dobbeltklikk på "Control Panel". Hvis "Classic View" er valgt i ruten til venstre, klikk på "Mail". Hvis "kategorivisning" er valgt, åpne "User Accounts" og velg "Mail". Klikk på "Vis profiler" og deretter "Legg til".

Hvis du arbeider på en Vista-maskin, klikker du på "Start" -knappen. Skriv "Mail" i "Start Søk" -feltet og velg "Mail" fra programlisten. Klikk på "Vis Profiler" -knappen og deretter "Legg til".

I begge versjonen av Windows, skriv navnet ditt inn i "Profilnavn" boksen og klikk "OK." "Email Accounts Wizard" åpnes.

Tilsett e-postkonto

Hvordan leser jeg e-post i Microsoft Outlook?


Følg trinnene i veiviseren for å legge til e-postkontoen med Outlook, slik at du kan begynne å lese din e-post i Microsoft Outlook. Velg "Legg til en ny e-postkonto" og klikk "Next". Velg hvilken type e-postkonto du vil legge til. Hvis du er usikker, sjekk med din e-postleverandør. Når du har klikket "POP3", "IMAP" eller "HTTP," klikk "Next".

Skriv navnet ditt inn i "Name" -feltet. Dette vil være navnet andre ser når du sender en e-post. Skriv inn hele e-postadresse i "E-postadresse" feltet. Sørg for å inkludere "@" og leverandørens forlengelse, for eksempel "[email protected]"

Skriv inn din e-passord i "Passord-feltet og klikk" Next ". Når Outlook gjør kontakte deg kan fullføre veiviseren.

Les Din e-post i Outlook

Hvordan leser jeg e-post i Microsoft Outlook?


Nå som du har satt opp e-postkontoen i Outlook, kan du gjøre det datamaskinens standard e-postprogram. Åpne Microsoft Outlook og gå til "Verktøy" -menyen. Klikk på "Valg" og gå til "Annet" -kategorien. Kryss av i boksen som sier "Gjør Outlook til standardprogram for e-post, kontakter og kalender" og klikk "OK."

Bestem deg for hvordan du ønsker å lese din e-post i Outlook ved å konfigurere leseruten. Hvis du bare ønsker å lese e-post ved å dobbeltklikke for å åpne dem, slår leseruten ved å gå til "View" -menyen. Pek på "leseruten" og klikk "Off".

Hvis du ønsker å bruke leseruten, bestemme hvor du vil ha den. Gå til "View" -menyen og pek på "leseruten." Velg "Høyre" for å lese e-posten din rett i innboksen, eller velg "Bottom" for å lese dem under innboks. Du kan også velge "AutoPreview" fra "View" menyen for å se de første linjene av hver e-post i innboksen.