Hvordan lime inn ett bilde til et annet i Photoshop

Hvordan lime inn ett bilde til et annet i Photoshop


Under spesielle anledninger, kan du ta mange bilder for å hjelpe huske hendelsen. Ved hjelp av Photoshop til å utklippsbok disse bildene kan du være kreativ med bildene dine. Hvis mange av bildene du tar er like, kan du legge til ett bilde til et annet bilde, som bidrar til å fremheve eller fokusere på det sentrale elementet i bildet.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Åpne mappen med bildene du har tenkt på å jobbe med. Dobbeltklikk på bildet du vil ha som din viktigste bakgrunnsbilde.

2 Høyreklikk på laget i Layers pallen. Klikk på "Duplicate Layer" -knappen. Gi nytt navn til dette laget, og klikk "OK." Slett bakgrunnslaget - som er det originale bildet, og du aldri ønsker å jobbe med den opprinnelige. Arbeid alltid med en kopi eller duplikat av bildet.

3 Rediger bildet nå hvis du planlegger å gjøre noe kreativt med den. Redigerer før du tar i neste bilde vil gjøre det enklere enn å jobbe med både bilder samtidig. Lagre arbeidet ditt.

4 Klikk på "Open" knappen og finn det neste bildet du vil arbeide med. Dobbeltklikk på det bildet for å åpne det i Photoshop. Når foto laster, høyreklikker du på det bildet i Layers pall. Klikk på "Duplicate Layer" og endre navn på dette laget. Slett det originale bildet ved å slette bakgrunnslaget i Lag-pallen.

5 Trykk på "Ctrl" og "T" tastene samtidig for å aktivere "Free Transform" slik at du kan endre størrelsen på bildet. Du vil se den forvandle bokser i hvert hjørne av bildet og i midten av hver side av bildet. Dette er håndtakene du vil bruke for å gjøre bildet ditt riktig størrelse

6 Plasser musen på et hjørne av bildet. Når det blir en dobbel-ended pil, hold nede på "Shift" -tasten på tastaturet og dra hjørnet av bildet mot midten. Bildet vil endre størrelse på og holde de riktige proporsjoner. Hvis du la opp på "Shift" -tasten, vil bildet bli forvrengt.

7 Lagre arbeidet ditt. Trykk på "Ctrl" og "A" -tastene samtidig for å velge bilde på arbeid skjermen. Du vil få "marsjerande maur" rundt bildet. Trykk "Ctrl" og "C" for å kopiere bildet.

8 Klikk på minimer-knappen øverst til høyre i arbeidsområdet. Du vil nå ha ditt første bilde på skjermen. Trykk "Ctrl" og "V" samtidig å lime inn kopiert bilde i midten av skjermen. Klikk og dra lite bilde der du vil ha det på din bakgrunnsbilde. Lagre arbeidet ditt.

Hint

  • Lagre arbeidet ofte i tilfelle av computer feil.