Hvordan link sider i Drupal

Hvordan link sider i Drupal


Prosessen med å knytte sidene bruker Drupal content management system er lik som ved hjelp av koblingene i vanlige HTML-sider. Linking sider i Drupal krever litt kunnskap om HTML-kode, samt kjennskap til Drupal. En måte å linke sider, eller "noder" i Drupal terminologi, er å bruke interne lenker, som bruker en del av adressen til noden, og vil lenke til eksisterende innhold i Drupal nettsted. Du kan også bruke en absolutt kobling, som inkluderer hele webadressen. Dette trinnet er nyttig hvis du kobler til et eksternt domene.

Bruksanvisning

Hvordan link sider i Drupal

1 Logg inn på din Drupal nettstedet admin kontrollpanel.

2 Klikk på Innhold-menyen øverst på skjermen, velg deretter "Finn innhold".

3 Finn innhold som du ønsker å legge inn linker. Dette kan enten være en grunnleggende side eller en artikkel. Klikk på "Edit" linken over fra tittelen på innholdet, under "Operations" kolonnen. En versjon av dette innholdet er nå åpen for redigering.

4 Skriv inn koblingen uansett hvor i "Body" -feltet vil du at det skal dukke opp. Dette bør gjøres i vanlig HTML-format inkludert webadressen og koble tekst. For eksempel: <a href="Drupal&lt;/a"> http://www.drupal.com "> Drupal & lt; / a>, der" http://www.drupal.com "er adressen til nettsiden du ønsker å linke til og "Drupal" er den koblede teksten du vil vise. Dette er en absolutt kobling, og vil arbeide for alle typer innhold i Drupal.

5 Lag en intern link. En kortere metode er å bruke en intern link, men dette vil bare fungere for å knytte innhold i Drupal nettsted. Alt Drupal innhold er tildelt en node nummer når det er opprettet. Derfor bør en intern kobling i Drupal se omtrent slik ut <a href="/node/123/"> Drupal Page </a>, der "123" representerer nodenummeret som er tildelt til innholdet du kobler til, og " Drupal Page "representerer den koblede teksten du vil vise. Legg merke til at domenenavnet behøver å være inkludert i en intern kobling som det gjør med absolutte koblinger.

6 Klikk på "Lagre" knappen nederst på siden når du er ferdig med dine endringer.

Hint

  • For å sikre all koden du skriver til innholdet dukker opp, kan det være lurt å velge "Full HTML" fra "Text Format" drop-down menyen. Dette ligger like under "Body" -feltet når du redigerer innhold for å gå inn linker. Som standard er dette satt til "filtrert HTML".