Hvordan livestream Med Procaster

Livestream er Procaster er en gratis web-kringkasting tjeneste alle kan bruke til å streame video over Internett. Tjenesten er støttet av reklame, eller du kan betale for Premium-tjeneste for å ha annonsene fjernet. Ved hjelp Procaster, kan du streame video fra flere kameraer eller datamaskinens skrivebord.

Bruksanvisning

1 Opprett en konto på Livestream hjemmeside. Gi et navn på kanalen, velger gratis eller premium service og fullføre registreringsprosessen.

2 Last ned Procaster fra Livestream hjemmeside. Installer og start Procaster, og bruke Procaster å logge inn på din Livestream-konto.

3 Koble til et videokamera eller spill til datamaskinen, avhengig av hva du hva du skal kringkaste. Velg "Camera", "Screen" eller "Game" som kilde for å kringkaste fra videokameraet, desktop skjerm eller spill, hhv.

4 Åpne Procaster "Innstillinger" og klikk på "Audio" -kategorien. Velg kilde for lyden.

5 Trykk på "Go live" -knappen for å starte streaming live.

6 Aktiver live grafikkalternativer for å legge til grafikk over videoen eller som fullskjerm informasjonsgrafikk. Bruk verktøyene på "overlegg" og "Full Screen" tabs nederst Procaster å legge til titler for personer eller steder på bunnen av en video ( "lavere tredje graphicss"), inkluderer grafikk til siden av en høyttaler ( " over skulderen grafikk ") eller sette fullskjerm informasjonsgrafikk.

Hint

  • Konfigurer lyd og video innstillinger i Procaster å oppnå en jevn og høy kvalitet streaming video. Klikk på "Video" og "Audio" tabs for å justere innstillingene.