Hvordan Logg inn på et eksternt skrivebord

Hvordan Logg inn på et eksternt skrivebord


Remote Desktop er en stor ressurs for en IT-administrator for å bruke. Det gjør at en administrator tilgang til en virtuell desktop miljø hvor han kan gjøre endringer til serveren eller bruke det akkurat som han ville bruke en kundes datamaskin. Han kan kjøre programmer på en server miljø som Windows Server 2003 eller 2008 som er for robust til å kjøre på en kundes bærbar eller stasjonær. For IT-administrator, dette gjør administrere servere i et nettverk mye enklere enn å måtte logge inn på hver server konsollen og utføre vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" og "Alle programmer" og markere "Tilbehør". Du vil finne enten "Remote Desktop Connection" klient her eller under "Systemverktøy" under "Tilbehør". Hvis det ikke er plassert under begge alternativene, må du laste ned programvaren fra Microsofts nettsted.

2 Klikk på "Remote Desktop Connection" for å åpne Remote Desktop Connection oppstartsskjermen. Klikk på "Options" -knappen på skjermen, og det vil utvide Remote oppstart vinduet Desktop Connection. Øverst, er det noen faner for å angi alternativene. Klikk på "Lokale ressurser."

3 Mot bunnen, er det en del som er merket "Lokale enheter og ressurser," hvor du kan angi alternativer for kjøring tilgang, port tilgang og tilgang til plug-n-play hardware som USB-minnepinner. Sett en hake i "stasjoner" boksen og "utklippstavlen" alternativet slik at du kan kopiere og lime inn filer mellom din datamaskin og serveren eller datamaskinen du skal fjern inn.

4 Klikk på "General" fanen øverst, klikk på "Computer" boksen og skriv inn "Computer Name" eller "IPadresse." Nederst, klikk på "Lagre" for å bare lagre tilkoblingsinnstillingene i "Remote Desktop Connection" -programmet. Klikk på "Lagre som" og naviger til stedet der du ønsker å lagre tilkoblingen. Gi tilkoblingen et navn og klikk på "OK".

5 Klikk på "Connect" knappen nederst i vinduet. Skriv inn brukernavnet og passordet til programmet for å lagre i legitimasjon boksen. Klikk på "OK". Innloggingsbildet for den eksterne datamaskinen vil bli vist og vil automatisk inngangs din påloggingsinformasjon og logge deg på den eksterne datamaskinen.

Hint

  • Oppdater din versjon av Remote Desktop Connection regelmessig. Microsoft utgir jevnlig oppdateringer for dette programmet som legge til funksjonalitet og flere funksjoner.