Hvordan logge på kanaler

Før instant messenger og nettsamfunn, var det chatterom. Dette er områder hvor du kan møte og prate med folk om visse emner og ideer. I dag har chatting blitt en akseptabel form for kommunikasjon og selv dating. Dessverre er det fortsatt mulig å kjøre inn i fare mens i et chatterom. Ved å følge noen enkle retningslinjer vil du kunne logge inn i et chatterom på et blunk.

Bruksanvisning

1 Finn et chatterom service. Logg inn Yahoo Messenger og gå til "Messenger> Yahoo Chat> Bli med et rom" for å gå inn Yahoo Chat. Gå til en nettside som har en liste over chatterom som Chat Avenue (se Ressurser) hvis du ikke har dette programmet. En nettside vil også ha et større utvalg av rom.

2 Finn et bestemt rom basert på dine interesser. Chatterom er organisert etter interesser, steder, tro, seksualitet, meninger og mye mer.

3 Velg et alias. Dette blir din chatterom brukernavnet. Velg en som ikke inneholder ditt fulle navn eller telefonnummer. Gjør det gjenspeiler hvem du er, men ikke på en negativ eller seksuell måte. Brukernavnet vil være din e-postadresse hvis du bruker Yahoo Chat.

4 Introduser deg selv. I de fleste chatterom er det en høflig og felles gest å oppgi alder, kjønn og plassering, eller ASL for kort. Selv om dette er helt valgfritt, kan du finne det vanskelig å prate og forholde seg til folk en mot en uten.

5 Start eller bli med på et emne. Svar på spørsmål som du føler deg komfortabel med og finne noen andre i chatterommet til hvem du kan snakke. Adresse personens brukernavn i meldingen å oppgi din interesse i dem.

Hint

  • Avslutt chatterom det øyeblikket du føler ubehag.
  • Noen chatterom kan håndheve en 18-åring aldersgrense.
  • Aldri oppgi personlige opplysninger.