Hvordan logge seg på YouTube uten Gmail

Hvordan logge seg på YouTube uten Gmail


Opprette en YouTube-konto kan du utføre mange avanserte handlinger på nettstedet, for eksempel abonnere på en kanal, og legger videoer til din favorittliste eller lagre videoer for å se senere. Du kan logge inn med ditt Gmail-brukernavn og passord. Hvis du ikke har en Google-konto, kan du opprette en konto på YouTube og logge deg på med en gang for å nyte en tilpasset seeropplevelse.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Logg inn" -knappen på en YouTube-side.

2 Klikk på "Opprett en konto" knappen på innloggingssiden som ber om din e-postadresse og passord.

3 Opprett en ny Google-konto, som du kan logge deg på YouTube, Google+ og andre Google-produkter. Skriv inn din informasjon, inkludert for- og etternavn, ønsket brukernavn og passord og e-postadressen din.

4 Velg "Jeg godtar Googles vilkår for bruk og retningslinjer for personvern" boksen. Velg "Google kan bruke kontoopplysninger til Tilpass + 1-markeringer på innhold og annonser på nettsteder utenfor Google" boksen hvis du er enig i dette alternativet. Klikk "Fortsett".

5 Tilpass din profil om ønskelig ved å laste opp et profilbilde. Klikk "Next Step" og klikk "Tilbake til YouTube", der du allerede er logget inn.