Hvordan løser jeg en datamaskin Når Norton Corporate Edition bremser ned Internett?

Hvordan løser jeg en datamaskin Når Norton Corporate Edition bremser ned Internett?


Norton er et antivirusprogram som bidrar til å eliminere trusler fra Internett. Vanligvis forbedrer Norton ytelsen til datamaskinen fordi det beskytter den mot ressurs drenering malware og andre virus. Men hvis bedriftens utgaven er bremse ned maskinen, er det noen måter å fikse problemet. Det er lettere å fikse enn du kanskje tror, ​​og vil tillate deg å fortsette å bruke Norton slik at datamaskinen alltid er beskyttet.

Bruksanvisning

1 Installer Norton Bedrift. En feil i programmet vil føre til at datamaskinen tregere. Hvis du avinstallerer det fra "Legg til / fjern programmer" -listen i "Control Panel" og deretter installere det på nytt fra nettstedet eller CD, kan du løse treg nedturer med nettopp dette trinnet.

2 Slå av andre programmer som har tilgang til Internett samtidig som Norton bedrifts gjør. Programmer som bildebehandlingsprogram, automatiske oppdateringer eller chat programmer som har tilgang til Internett kan komme i konflikt med Norton og tregere båndbredde, noe som vil føre til at Internett-tilkoblingen til å avta.

3 Oppdater Norton Bedrifts (se lenke i referanser). Hvis du ikke har den nyeste versjonen av Norton Corporate, kan det komme i konflikt med nyere versjoner av de andre Internett-programmer, forårsaker nedgangen.