Hvordan løser jeg har en Antec PS-350 ATX 2.0 Power Supply?

Når du har problemer med Antec PS-350 ATX 2.0, kan du ikke innse at det er din strømforsyning med saken å starte. Noen ganger strømforsyningsproblemer bare føre til forbigående problemer, mens andre ganger strømforsyningen er litt mer åpne om det problemet. Strømforsyningen kan ha løse kontakter, eller det kan være helt utbrent. Når du vet hva problemet er du vanligvis trenger bare å fikse problemet kontakten eller skifte ut strømforsyningen.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og fjerne alle eksterne og strømkablene fra det. Du ønsker ikke din datamaskin koblet til noen form for strømkilde mens du arbeider på strømforsyningen.

2 Fest antistatisk armbånd til saken og håndleddet, som ledes av stroppen instruksjoner. Dette begrunnelse deg, hindre statisk elektrisitet fra skade PC-komponenter.

3 Skru av dekselet fra datamaskinen og trekk den av. Noen tilfeller ikke trenger å skrus ut og i stedet ha en enkel åpen sak eller sidevindu for intern tilgang.

4 Kontroller strømforsyningen for fysisk skade, slik som brennmerker, rips eller tårer. Ethvert tegn på fysisk skade nødvendiggjør fullstendig utskifting av strømforsyningen, som en ødelagt strømforsyningen er en brannfare. Skru av skadet strømforsyningen på baksiden av saken og koble fra alle strømkabler fra PC-komponenter. Trekk forsyningen ut av saken og skyv erstatning til monteringsbrakettene. Skru den inn i saken og legge strømledningene til hver komponent. Lukk saken og koble strøm og ekstra kabler til test.

5 Følg strømforsyningskablene fra baksiden av strømforsyningen til hver enkelt komponent. Koble fra og koble strømkabler for å sikre tilkoblingene er tettsittende i hver del av datamaskinen. Koble til kablene og prøve det igjen.