Hvordan lykkes selge på Ebay

Enten du har på online butikk eller bare ønsker å selge noen få personlige eiendeler som ikke er av verdi for deg lenger, selge på eBay kan være nøkkelen til en lukrativ inntekt eller litt ekstra penger. Den beste aspektet av eBay er at den lar deg starte i e-handel uten å måtte gå gjennom bryet og kostnaden med å sette opp en faktisk e-handel. Disse tipsene vil hjelpe deg å bli en vellykket selger i eBay markedet.

Bruksanvisning

1 Bildet det. Selv på nettet, er et bilde verdt tusen ord. Folk liker å faktisk se elementene de er interessert i å kjøpe. Investering i kvalitet bilder for å illustrere dine produkter får du flere bud og høyere salgspriser.

2 Gjør leksene dine. Før notering et bestemt element, surfe rundt på eBay - enda en uke eller to på forhånd - for å lære prisene på lignende elementer du har tenkt på oppføring. Du kan også plukke opp på viktige detaljer om produktet som er viktig å ta med når landing et salg.

3 Kjenn fraktkostnader. Den beste metoden og type frakt avhenger av hvert element du selger. De beste selgerne vet den ideelle måten å sende hvert element, og de har nøyaktige fraktpriser postet i elementet beskrivelse.

4 Craft innholdet i oppføringen. Forskning for å lære om å skrive oppføringer som inneholder kraften av søkemotor søkeord. Ta deg tid til å lage en velskrevet annonse som vil svare på alle viktige spørsmål om produktet mens markedsføring det på samme tid.

5 Godta en rekke betalingsmåter. Jo flere valg potensielle kjøpere har når det gjelder å kjøpe varen din, jo større antall budgivere vil du se.

6 Fokuser på positive tilbakemeldinger. Tilbakemelding er en viktig del av eBay. Den forteller andre du er en pålitelig kjøper og selger, gjør deg mer attraktiv å gjøre forretninger med, og hellinger andre til å by høyere på grunn av denne tilliten.

7 Opptre profesjonelt. Behandle kunder på samme måte som du ville gjort hvis du kjørte en tradisjonell virksomhet og overfor kunder i person.