Hvordan lysere farge i en PowerPoint Slide

Du kan forvandle en standard hvit Microsoft PowerPoint-lysbilde til et stykke av elektronisk kunst. Med PowerPoint temaer, bakgrunner og farger, kan en hvilken som helst lysbilde gå fra svart tekst på hvit bakgrunn til levende, mørke fargetoner i et par klikk. Men lysbilder må fortsatt være lesbar, og en altfor mørk side kan skjule teksten på den. Lysere raset farge i PowerPoint og holde fargevalget og samtidig sikre lesbarhet.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft PowerPoint. Klikk på "File" -kategorien, og klikk "Åpne". Finn lysbildet med bakgrunnsfargen lysere og dobbeltklikk filnavnet. Presentasjonen åpnes i PowerPoint arbeidsområdet.

2 Klikk på "Design" -fanen øverst i arbeidsområdet. Klikk på "Bakgrunn Styles" -knappen på høyre side av båndet. Velg "Format Background". Alternativknappen som tilsvarer lysbildet bakgrunnsfarge - "Solid fyll" eller "Gradient fyll" for eksempel - er allerede valgt med andre alternativer som viser i "Fyll" -vinduet.

3 Skyv "Transparency" bar til høyre. Jo lenger til høyre du skyver, jo mer åpenhet raset vil få, noe som gjør det lettere.

4 Velg en helt ny farge for lysbildet for å gjøre det lettere ved å klikke på alternativet som tilsvarer den radioknappen. Med "Solid fyll" -knappen, klikk på "Color" -knappen og velg en nyanse et par nyanser lysere enn originalen. Med "Gradient fyll," klikk inn på "Preset farger" -knappen og velg lettere alternativer.

5 Klikk på "Bruk på alle" knappen på "Format Background" vinduet for å gjøre alle lysbildene lettere. Klikk på "Close" for å lukke vinduet og gå tilbake til presentasjonen.