Hvordan Lytt til Radio i Windows Internet Explorer

Når du ikke er i nærheten av en radio eller stereoanlegget, kan du lytte til radio på Windows Internet Explorer. Lytte til radioen på Windows Internet Explorer kan du stemme på noen av dine favoritt radiostasjoner fra nesten hvor som helst i verden fra komforten av datamaskinen. Lytte til radio på internett er praktisk og helt gratis.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Internet Explorer side ved å dobbeltklikke på Internet Explorer fra skrivebordet.

2 Skriv inn Internett-adressen til radiostasjonen inn i adressefeltet. For eksempel, for å lytte live til WNCI-FM i Columbus, Ohio, skriver WNCI.com. Ring din favoritt radiostasjon for å bestemme sin Internett-adresse.

3 Se etter en link på radiostasjonen nettsted som lar deg lytte live til radiostasjonen. På WNCI-FM hjemmeside, klikk på "Listen Live" i øvre venstre hjørne. Et nytt vindu åpnes på skjermen.

4 Vent til det nye audio vindu for å laste på datamaskinen; det vil gi deg den streaming live audio fra nettstedet du har valgt. På WNCI-FM nettsted, er det nye vinduet med tittelen "WNCI-FM-spiller."

5 Klikk på øretelefon symbolet nederst til høyre på skjermen. Heve og senke datamaskinens volum for å få ønsket lydnivå.