Hvordan lytte til musikk på en Dell Axim

Dell Axim er en PocketPC at med de rette programmene som er installert, er mer enn i stand til å spille musikk, videoer eller en rekke ulike multimedia formater. Faktisk er Dell Axim stand til å spille og spille inn lydfiler i flere formater. Windows Media Player, som allerede er installert, støtter formater som mp3, wma, wmv, asf og ASX. Mange andre multimedieprogrammer er kompatible og gratis å laste ned og installere i din Dell Axim. Følg disse trinnene for å lytte til musikk på en Dell Axim.

Bruksanvisning

1 Kjenn dine lagringsmuligheter. Den ene ulempen med å bruke din Dell Axim som en musikkspiller er det faktum at med begrenset minne om en PocketPC, vil du gå tom for lagringsplass ganske raskt. I motsetning til PC-en din, vil du ikke være i stand til å lagre gigabyte med musikk på din PocketPC.

2 Gjør deg kjent med filkonvertering. Filkonvertering programmer, noen som kan lastes ned gratis, kan konvertere store medieformater i mindre medieformater. Disse mindre musikkfiler kan ofre en brøkdel av lydkvalitet, men vil spise opp mindre av Axim minne.

3 Kjøpe et minnekort. Minnekort tilby den mest logiske løsningen på minne / lagring dilemma. Dell Axim er kompatibel med Flash og Secure Digital minnekort. Når du har satt inn minnekortet i sporet, kan du få tilgang til informasjonen som står på et SD- eller CF-kort, kan du klikke på Start-menyen. Fra Start-menyen, tilgang Programmer og deretter File Explorer.

4 Last ned den aktuelle mediespilleren. Windows Media Player er forhåndsinstallert på Dell Axim. Denne mediespilleren er i stand til å støtte de fleste av de mest brukte medieformater, og kan laste ned utvidelser når det går over filer som det ikke kan støtte. Det finnes også en rekke gratis mediespillere som kan lastes ned og installeres på din Axim.

5 Kjenn din musikk utgang. Mens Dell Axim kan lagre og spille av mp3-filer og lydfiler av flere formater, er det ikke designet for å være en selvstendig musikkspiller. Axim kommer med en monohøyttaler. Men når Axim brukes med hodetelefoner eller linket med en annen enhet som har kvalitet høyttaler utgang, fungerer den som en god musikkspiller.

Hint

  • Shoppe rundt etter den beste avtalen på et minnekort med mye lagringsplass. Disse kortene er på salg i klareringsganger i avdelingen og elektronikkbutikker overalt.
  • Spillelister lett kan deles og overføres fra en enhet til en annen hvis musikkfilene er lagret på et minnekort. Alt du trenger å gjøre er å ta ut kortet fra en enhet og sette det inn i en annen.
  • Ulovlig nedlasting av musikk ikke er oppmerksom på. Ikke oppbevar ulovlig nedlastet musikk i Axim.