Hvordan Magento avtale med Produktbilder?

Hvordan Magento avtale med Produktbilder?


Nettstedet eiere kan skape en hel nettbutikk med Magento e-handel system. Internett-shoppere vanligvis ønsker å se bilder av et produkt før du kjøper noe på nettet, og Magento lar deg legge til opptil fem bilder for hvert produkt i butikken din. Lær hvordan Magento avtaler med alle disse produktbilder, slik at du kan maksimere den visuelle appell av din web-baserte butikken.

Legge til bilder

I ditt administrasjonspanel, er det to måter å legge til bilder. For et eksisterende produkt, velg "Katalog" og "Manage Products", klikk deretter på produktet. For et nytt produkt, er det en Legg New Product knappen øverst til venstre. I begge tilfeller, klikker du på "Bilder" i menyen til venstre for å legge til produktbilder. På neste side, bruk "Browse Files" -knappen for å legge til produktbilder, klikk på "Last opp filer" når du har lastet alle bildene. Det siste trinnet er å fylle ut etiketter med andre alternativer for hvert bilde, og deretter lagre alt slik at bildene og alternativene vises i Magento butikken. Magento har Go, Madrid, Enterprise og Professional-utgavene. Hver utgave omhandler produktbilder på samme måte.

bilde~~POS=TRUNC størrelser~~POS=HEADCOMP

Magento tilbyr tre bildestørrelser. Miniatyrer har en standard lengde og bredde på 48 piksler; små bilder er den nest største størrelse, og har en standard lengde og bredde på 135 piksler; basis bilder er den største, og har en standard lengde og bredde på 370 piksler. Hvis du gjør lengden og bredden minst 380 piksler, aktiverer Magento zoom-funksjonen, som gjør at en shopper for å se et nærbilde av produktet. Hvis du avviker fra standardstørrelsen, sørg for å forhåndsvise bildene for å se hvordan de vil se ut til besøkende. Lage et bilde for stor eller for liten kan resultere i en lav kvalitet visuell skjerm eller en beskjæring av av en del av bildet.

Bilde Location

Miniatyrbilder vises i handlekurven brukes av besøkende når surfer ditt nettsted. Små bilder vises på kategorisidene. Dine kunder kan klikke på kategori linkene på hovedsiden til nettbutikken. Små bilder også gå på siden for nye produkter. Når du legger til et nytt element i butikken din, spør programmet deg om å oppgi et datointervall for å klassifisere elementet som et nytt produkt. Etter denne perioden, vil produktet og lite bilde ikke lenger vises i denne delen. Basen bildet vises på produktets enkelt side, siden at folk besøker etter å ha klikket på produktet på kategori side eller seksjon for nye produkter.

Lysbilde

Når du laster opp flere bilder for det samme produktet, Magento roterer bildene i en lysbildefremvisning. Det er også en Flere visninger alternativ på hver produktside. Alle bildene vises i Flere visninger delen som standard; plukke "Ekskluder" når du legger bildet hvis du ikke vil at det skal vises her. Laste opp mer enn ett bilde av et produkt - som samme størrelse bilder fra forskjellige synsvinkler - gjør det mulig å gi kundene en mer grundig visuell forhåndsvisning av produktet.