Hvordan Make My Desktop Wallpaper Slå automatisk

Hvordan Make My Desktop Wallpaper Slå automatisk


Stille skrivebordsbakgrunnen automatisk skal bytte er en morsom måte å sørge for at du ikke ser på den samme bakgrunnsbildet hele tiden. Du kan sette den til å slå på visse intervaller fra en pool av bilder. Dessverre er dette alternativet bare opprinnelig tilgjengelig i Windows 7. Hvis du bruker Windows XP eller Vista, må du laste ned et tredjeparts program.

bruksanvisning

1 Sørg for at alle bildene du vil tapet til å bla gjennom alle kopierte eller som ligger i samme mappe. Plasser denne mappen på et sted der det er lett å navigere, eller at du lett kan huske.

2 Trykk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne. Start-knappen er en blå kule med Window logo i midten. Velg "Control Panel". Dette vil åpne et nytt vindu.

3 Klikk på "Endre skrivebordsbakgrunn." Dette alternativet er det andre som ligger under overskriften "Utseende og personalisering." "Utseende og personalisering" er i grønn tekst og er den andre overskriften i kolonnen på høyre side.

4 Klikk på "Browse" -knappen. Et nytt vindu åpnes. Naviger til mappen der du har lagret de bildene du ønsker bakgrunnen for å bla gjennom. Velg mappen, og alle bildene vil laste inn i området under "Browse" -knappen. Sørg for at alle bildene du ønsker å bruke, er valgt med et blått merke i øvre venstre hjørne av bildet. Alle bildene i mappen er valgt som standard.

5 Velg en "Picture posisjon" fra rullegardinmenyen i nedre venstre hjørne av vinduet. Denne innstillingen vil gjelde for alle bildene i mappen.

6 Velg en tidsperiode fra "Endre bilde hvert" drop down menyen. Dette vil avgjøre hvor ofte skrivebordsbakgrunnen vil bytte. Alternativene spenner fra ti sekunder til en dag. Klikk på den hvite boksen som ligger til venstre for "Shuffle" hvis du vil at datamaskinen skal tilfeldig velge for å vise bildene. La det være tomt hvis du vil at bildene skal vises i den rekkefølgen de er oppført.

7 Klikk på "Lagre endringer" er plassert i nedre høyre hjørne av vinduet. Lukk alle andre åpne vinduer. Skrivebordsbakgrunnen vil nå bla gjennom bildene du valgte på intervallet du valgte.

Hint

  • Hvis du ønsker å endre rekkefølgen bildene vises i, men ønsker ikke å bruke shuffle, må du endre navnet på bildene. Bildene automatisk spille i alfabetisk rekkefølge når du ikke bruker shuffle.
  • Hvis du bruker en bærbar PC, vil du ha muligheten til å ha lysbildefremvisningen pause på automatisk når batteriet brukes.
  • Sørg for at du er å klikke direkte på den lille hvite boksen der hake vises ved valg eller fjerne markeringen bilder. Ved å klikke på noe annet vil føre til at bare ett bilde til å bli valgt, fjerne merkingen alle de andre.