Hvordan måle Twitter Authority

Hvordan måle Twitter Authority


Din autoritet på Twitter handler om mer enn antall personer som følger deg. For én ting, gjør Twitter ikke fortelle deg om alle dine etterfølgere leser dine tweets. Men det finnes verktøy som kan fortelle deg hvem du egentlig nå med informasjonen i tweets. Måle hvor mange ganger tweets blir retweeted, og hvor mange ganger lenkene i dem er besøkt, vil gi deg et klart bilde av din Twitter innflytelse.

Bruksanvisning

1 Besøk Klout.com og skriv din Twitter-brukernavn og passord. På det neste skjermbildet vil det be om ditt fornavn og etternavn og e-postadresse. Så det vil gi deg muligheten til å koble din Klout profil med dine Facebook og Linkedin-kontoer, som er valgfritt. Du kan også følge Klout på Twitter, "like" Klout på Facebook eller dele din Klout score på Twitter og / eller Facebook.

2 Klikk på den oransje "Gå din profil" knappen nederst på siden. Dette tar deg til siden som gir dine Klout data. Hvis dette er første gang på Klout, vil det være mindre informasjon enn senere. Du kan vise informasjon om mengden av "@" nevner og retweets, og du kan også lese Klout analyse av antall dine tilhengere som faktisk lese dine tweets. Dette er kokt ned til en samlet poengsum, vises øverst.

3 Besøk TunkRank.com. Skriv inn din Twitter-brukernavn i feltet ved siden av TunkRank logo og klikk på knappen "Søk". Du vil se en melding som sier at "TunkRank har kø beregningen for sine brukere", og oppfordrer deg til å sjekke tilbake senere. I mellomtiden, den viser din "Topp følgere,« de det mener du gir mest oppmerksomhet til og de som har mest innflytelse (to lister). Etter å ha ventet noen minutter, klikk på "refresh" -ikonet i nettleseren din verktøykasse for å se din rangering på TunkRank. Den vil fortelle deg en rå score og en persentil rang i forhold til andre på Twitter. Klikk "Hva betyr dette?" for å få mer informasjon.

4 Besøk tweetrank.com, skriv inn din Twitter-brukernavnet, og klikk på "Go" -knappen. Eller klikk på den store blå "Logg inn med Twitter" -knappen for å angi Twitter-brukernavn og passord og knytte retweetrank app med din Twitter-konto.

5 Vis din retweet rang, som er gitt som et tall og en persentil. Den viser også antall følgere du har, hvor mange personer du følger, og hvor mange lister du følger med på. Det viser dine siste tweets som ble retweeted og antyder noen mennesker som retweet rang vil du kanskje se.

6 Besøk URL short du regelmessig bruker og sjekke statistikken. Hvis du bare bruker Twitter til å dele disse nettadressene, så kan du bruke statistikk for å få en ide om hvor mange seere du får. Dette indikerer ikke hvor mange leser dine tweets og hvor mange leser fra en retweet, men det er likevel interessant informasjon.

7 Besøk tweetreach.com og skriv inn din Twitter brukernavn. Den vil fortelle deg hvor mange mennesker du har nådd og hvor mange retweets er gjort av dine tweets. Du kan også søke etter URL, setning eller hashtag. Tweetreach er en premium-tjeneste; det vil gi deg en grunnleggende snapshot gratis, men hvis du ønsker mer detaljert informasjon eller informasjon om mer enn 50 tweets, må du betale en månedlig avgift.