Hvordan man kan sammenligne domenenavn forhandlere

Hvordan man kan sammenligne domenenavn forhandlere


Domenenavn forhandlere er også kjent som domenenavn. Hva disse profesjonelle gjøre er å samle og kjøpe domenenavn som kan settes inn i en nettleser av brukerne til å lede dem til et webområde. Du kan kjøpe et domenenavn gjennom domenenavn, slik at når brukere skriver inn domenet, de kommer til ditt nettsted. Du bør imidlertid ikke bare velge noen forhandler. Du må sørge for at ditt valg er anerkjent først.

Bruksanvisning

1 Vær oppmerksom på prisen at domenenavnet registrar er å selge domenene. Forvent å betale mellom $ 10 og $ 30 per år. Noe billigere kan være for godt til å være sant.

2 Sjekk kontraktene nøye for skjulte avgifter. Mindre domenenavn forhandlere noen ganger legge massevis av avgifter for å kompensere for sine lavere priser. Kontroller også at prisen vil ikke automatisk stige betydelig etter en periode.

3 Still spørsmål om hvordan domenenavnet forhandler gir kundeservice til kunder. Ideelt sett ville du være i stand til å få hjelp 24 timer i døgnet sju dager i uken via en telefonsamtale, e-post eller via et webområde. En rask responstid er også noe å se etter.

4 Gå gjennom domenenavn registrar nettsted nøye. Pass på at det er brukervennlig og enkel å bruke og navigere. Dette er den beste indikasjonen du har av hvor enkelt administrasjonsgrensesnitt for domenet vil bli.

5 Finn ut hva forsinkelsen vil være i å bruke domenet etter at du har kjøpt den. Dette kan variere fra timer til dager, avhengig av domenenavnet forhandler politikk.

6 Sjekk for å være sikker på at du vil ha full kontroll over domenet når du kjøper den fra domenenavnet forhandler. Ditt navn og kontaktinformasjon skal være oppført som teknisk, fakturering og administrativ person, ikke domenenavnet forhandler.