Hvordan man kan sammenligne DVD til AVI

Hvordan man kan sammenligne DVD til AVI


Du kan lagre en Audio Video Interleave (AVI) filmfil på en vanlig DVD og spille av video i kompatible mediespillere. Den AVI-format er generelt gjenkjennelig med DVD-brenning programmer, enten du velger "DVD-Data", "DVD-Video" eller "Disc Copy" alternativet når du brenner en AVI fil til DVD.

DVD Format

Som et lagringsmedier container, kan en DVD brukes til å brenne video spillbare DVD-spillere, lage eksakte filkopier stammer fra en datamaskin eller en annen ekstern lagringsenhet, og likt innhold som kommer fra en annen DVD. En ettlags DVD kan ta opptil 4,7 GB med data, mens en dual-layer DVD kan ta opptil 8,5 GB med data.

AVI-format

En AVI-fil er en populær video beholder eller wrapper format utviklet av Microsoft for å lagre videodata. Du kan spille AVI-filer i en rekke videospillere med kompatible kodeker eller kodekpakker til AVI-format. Mange av disse kodekene er tilgjengelig for gratis nedlasting på nettet.

DVD og AVI Sammenligning

En DVD er først og fremst brukt som en felles lagringsmedier format der kildefilen er spesielt lagret på en DVD-plate, mens en AVI er en vanlig film filformat som brukes til avspilling på datamaskiner og gjeldende videospillere, og det kan lagres som en typisk datafil i noen digital lagringsenhet. Når du brenner en AVI fil til DVD-film-format, blir den opprinnelige AVI fil konvertert til den standard som brukes av DVD, som er MPEG-2-format.