Hvordan man kan sammenligne elektronisk behandling for Merchant Services

Hvordan man kan sammenligne elektronisk behandling for Merchant Services


Når du setter opp en bedrift som aksepterer kredittkort, er det mange ting å vurdere. En av de viktigste er betalingsbehandling: Hvilket selskap vil behandle kjøpmann korttransaksjoner, og hvor mye vil dette koste deg?

cart integrasjon

Hvordan man kan sammenligne elektronisk behandling for Merchant Services

Elektronisk betaling kan seamlessley integrert i betalingsprosessen.

Noen selskaper som tilbyr online shopping cart software også tillate selgere muligheten til å sømløst integrere betaling behandling med deres kassa system hvis de bruker selskapets foretrukne betalingspartner. Enkelte selskaper, for eksempel tilby kjøpmenn muligheten til å legge en betaling gateway til deres butikk for en ekstra månedsavgift som varierer basert på bruk.

Koste

Hvordan man kan sammenligne elektronisk behandling for Merchant Services

En gratis kjøpmann tjenestekonto kan vise seg å være mindre pålitelig i det lange løp.

Kostnaden for elektronisk betalingsformidling for selgeren tjenester varierer avhengig av selskapet du velger og de funksjonene du velger. For selgere som ikke er klar for en Internett-kjøpmann konto, og skaper en kjøpmann tjenester konto kan vise et mer kostnadseffektivt alternativ. Gjennomgå og forskning alternativene nøye før du velger en leverandør basert utelukkende på pris. Kjøpmann tjenester kontoavgifter er vanligvis bestemmes av mengden av salg og transaksjoner hver måned. Kjøpmann konto kostnadene varierer fra ca $ 20 til $ 30 (og oppover) per måned, pluss en per transaksjon behandlingsgebyr (som i 2010). Gratis eller rimeligere tjenester kan ende opp med å bli mindre pålitelig og mindre sikker enn en som koster mer i utgangspunktet.

Sikkerhet

Hvordan man kan sammenligne elektronisk behandling for Merchant Services

Hold kundens informasjon sikker.

Sikkerhet er et stort problem for kundene når det gjelder å avgjøre om ikke å kjøpe produkter fra deres nettbutikk. I fysiske butikker, hvordan kredittkortinformasjon lagres (eller ikke) er også viktig for kundene. Kjøpmannen serviceprogram du velger bør inkludere svindel beskyttelse og svindel kontrollfunksjoner. Se etter Secure Sockets Layer (SSL) sertifikat banner eller grafikken på nettstedet, noe som indikerer en sikker transaksjon, og spør selgeren tjenesteleverandør om å få et SSL-sertifikat for nettstedet ditt også.

batch Settlement

Å samle midlene bearbeidet for handelstransaksjoner, kjøpmenn må gjøre opp sine grupper. Dette gjøres vanligvis en gang om dagen. Oppgjør forsoner transaksjonen i en gitt (dag) batch og sender transaksjonene til prosessoren for betaling til selgeren. Tiden det tar fra oppgjør til å motta midler i kjøpmann konto er også en viktig faktor, som jo lenger midlene er holdt av prosessorer og finansinstitusjoner, jo lenger tid det tar for midler til å sette i kjøpmann konto.