Hvordan man kan sammenligne Wireless Dual hodetelefonsett

Hvordan man kan sammenligne Wireless Dual hodetelefonsett


Blant de nye produktene utgitt som en del av bølgen av trådløse produkter er hodetelefoner. Nå har du muligheten til å lytte til musikk uten å være bundet til en enhet. Du trenger bare å bestemme hva du trenger i et sett med trådløse hodetelefoner.

Batteritid

Fordi trådløse to hodetelefonsett ikke har en ledning til å trekke strøm fra enheten du lytter til, de kjører på batterier. Hodetelefoner med lengre batterilevetid lar deg bruke dem i lengre perioder av gangen før du trenger å lade eller erstatte dem.

frekvens Type

Ulike trådløse to hodetelefonsett bruke enten infrarøde (IR) systemer for å stråle dataene dine hodetelefoner eller radiofrekvenser (RF). IR-systemer krever direkte siktlinjer til å fungere, slik at du ikke kan reise ut av rommet eller la gjenstander komme i veien. Radiofrekvenser kan vanligvis reise gjennom en standard størrelse hjem uten barrierer være et problem.

tonal Range

Ulike trådløse hodetelefonsett er i stand til å produsere ulike volumer og toneområder. Generelt sett, jo større headset evne, jo høyere pris. Lytt til de ulike hodetelefonene du vurderer å lære som har pris og lydkvalitet kombinasjonen som passer deg best.