Hvordan man skal gi Facebook-sider kallenavn

Hvordan man skal gi Facebook-sider kallenavn


Standard URL for en Facebook-side inneholder en lang, automatisk genererte tallrekke som gjør det uhåndterlig å koble til Facebook-siden fra en ekstern side. Heldigvis Facebook gir deg muligheten til å lage en tilpasset "brukernavn", som kan fungere som et kallenavn for siden din. Når du har definert et kallenavn, vil området være tilgjengelig via en tilpasset URL i form facebook.com/nickname.

Bruksanvisning

1 Naviger til Facebook brukernavn registreringssiden. Klikk på "Fortsett" knappen for å bekrefte kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det. Skriv inn mobilnummeret ditt i vinduet som åpnes og klikk på «Fortsett».

2 Sjekk telefonen for en tekst eller vente på en telefon for å finne din bekreftelseskode, så skriv det i feltet på Facebook og klikk "Fortsett". Klikk på "Send" på vinduet som åpnes.

3 Klikk på side på rullegardinmenyen som du ønsker å definere et kallenavn. Velg kallenavnet du vil legge til din Facebook-side og skrive den inn i feltet.

4 Klikk på "Sjekk tilgjengelighet". Gjenta om nødvendig til du finner en ledig navn. Klikk "Bekreft" i vinduet som åpnes.