Hvordan man skal håndtere Cyber ​​mobbing som en gutt

Cyber ​​mobbing er når barn bruker teknologi, som internett og mobiltelefoner til å mobbe andre barn ved trakassering, fornærmelser og ydmykelse. Det er ting du kan gjøre for å håndtere cyber mobbing som en gutt, og det starter med å vite at du ikke er alene. Cyber ​​mobbing er et økende problem.

Bruksanvisning

1 Ignorer cyber bølle. Dette er ofte vanskelig å gjøre, men noen ganger med støtte fra nære venner, kan du gjøre det. Mobberen blir lei fordi de ikke har fått en reaksjon fra deg, og vil forlate deg alene.

2 Lagre alle ekle eller sårende meldinger du får, og vise dem til dine foreldre. Slette dem uten å fortelle noen sannsynligvis ikke vil gjøre problemet forsvinne. Hvis cyber mobbing kommer til det punktet at politiet blir involvert, vil ha disse meldingene hjelpe dem å spore opp cyber bølle.

3 Blokkere mobberen fra din e-postkonto eller mobiltelefon. Dette er en annen måte å ignorere dem, og hindre deg fra å bli mobbet er ofte den første forsvarslinje i å få den til å stoppe.

4 Fortell foreldrene dine eller en betrodd lærer på skolen. Altfor ofte barna vente til problemet er blitt alvorlig før du ber om hjelp fra en voksen.

5 Lær at mobbere har ofte blitt mobbet selv. Det trenger ikke unnskylde sin oppførsel, men det viser deg at noen ganger mobbing blir en ond sirkel. Dette er grunnen til at du ikke skal gjengjelde mot en cyber bølle, fordi du er bare å bli en bølle selv.

Hint

  • Ikke slå tilbake på en cyber mobber ved å gjøre det samme til dem. Dette eskalerer bare mobbingen, og gjør deg like ille som de er.