Hvordan man skal håndtere med en venn som innlegg dårlige ting på din Facebook

Facebook gir deg stor fleksibilitet i hvordan du ønsker å kommunisere med dine venner. Du kan legge inn nesten alt du ønsker på en venns Facebook Wall, inkludert en enkel kommentar, en link, et bilde eller en video. For de som bruker området med respekt, kan dette være en morsom og informativ måte å holde opp og holde kontakten. På den annen side, gjør det også folk til å poste ting som du kanskje helst ikke vil se eller at du ønsker å holde privat. Du har flere alternativer på hvordan man skal håndtere denne situasjonen.

Bruksanvisning

1 Spør din venn til å slutte å legge ut upassende materiale på Facebook-veggen din. Dette kan være alt som er nødvendig for å overbevise ham om å bare etter riktige ting.

2 Gå til profilen til Facebook-venn som poster dårlige ting på veggen din. Klikk på "Unfriend (navn)" alternativet nederst i venstre sidebar å velge det, og klikk deretter på "fortsett". Dette fjerner vedkommende som en venn, noe som betyr at han ikke lenger kan legge ut på veggen din.

3 Klikk på "konto" og deretter "Personverninnstillinger". Klikk på den blå "Tilpass innstillinger" linken. Klikk på ikonet til høyre for "Kan se Vegg innlegg av venner", og deretter "Tilpass." Skriv inn navnet på vennen som du ønsker å blokkere fra å legge på veggen din inn i "Hide dette fra" feltet, og klikk deretter på "Save Setting." Denne vennen kan ikke lenger poste på veggen din. Gjenta prosessen for "innlegg av meg" linje for å stoppe ham fra å kommentere dine statusoppdateringer.

4 Klikk på "konto" og deretter "Personverninnstillinger". Klikk på den blå "Tilpass innstillinger" linken. Fjern merket i "Enable" boksen ved siden av "Venner kan legge ut på veggen min." Dette hindrer noen, inkludert vedkommende, fra å legge på veggen din.

Hint

  • Du kan også klikke på "Rapporter / blokker denne personen" på vennens profilside (rett under "Unfriend" link) dersom venn atferd stiger til nivået av trakassering.