Hvordan man skal håndtere PCB Når Resirkulering Electronics

Kretskort (PCB) er integrerte komponenter av mange elektroniske enheter, vanligvis består av en tørr film laminert på kobber folie med glassfiber base. Produsenter vanligvis installere dem som plug i deler, så når de brenner ut eller bli foreldet, kan du erstatte dem. Fordi de inneholder potensielt skadelige kjemikalier og metaller, klassifiserer EPA dem som giftige eller "spesielle" avfall. Her er hvordan du kvitte deg med dem trygt.

Bruksanvisning

1 Recycle PCB ved å finne en lokal innretning som aksepterer og behandler denne type elektronisk avfall. Fjerning av tjenester resirkulere bare et lite antall av PCB. De fleste av dem innlevere disse brukte deler til giftig avfall anlegg der de lagrer dem uten noe forsøk på å gjenopprette brukbare metaller. Det er bedre hvis du kan finne en recycler at smelts PCB slik at de kan returnere metaller til produksjonssyklusen, men de fleste av disse er lokalisert i utlandet.

2 Erkjenne at med konvensjonell teknologi, kan det ikke være mulig å resirkulere noen PCB, spesielt hvis de inneholder kvikksølv. Dersom dette er tilfelle, er det eneste alternativ en giftig for avfallsbehandling. Se Resource delen for et returselskap som kan ta kretskortet.

3 Oppmuntre ny global teknologi. Kinesiske forskere utvikler metoder for resirkulering PCB, og en ny internasjonal koalisjon dukker å løse problemet med PCB resirkulering og mer effektive og miljøvennlige måter å håndtere all elektronisk avfall. Du kan gjøre dette ved å skrive til dine lovgivere uttrykker din støtte og bekymringer. Se Resource delen for mer informasjon.