Hvordan man skal håndtere sjalu menneskerAlle får sjalu noen ganger, og det er en normal del av livet. Men når noen tar sine sjalu følelser for langt, kan du ende opp målet for fornærmelser, beskyldninger, og selv latterlige rykter og løgner. Det kan være skremmende, spesielt når mer enn én person angriper deg. Bare husk at det er det du har, ikke hvem du er, som får dem til å handle på den måten. Hold hodet høyt, og les videre for å lære hvordan man skal håndtere sjalu mennesker:

Bruksanvisning

1 Forstå hvorfor de er sjalu

Det er umulig å finne den spesifikke egenskap at de er sjalu på, så ikke bekymre deg for hva det er. I stedet, forstår at deres sjalusi ikke er motivert av deg, og det har ingenting å gjøre med hvor god en person du er. Sjalusi er motivert av ønsket om å eie noe som du har - penger, et element, eller en ferdighet - og vite at de ikke kan lett ha det. Det har ingenting å gjøre med hvem du er, heller, hva du har, og sjalu mennesker vil overbevise seg selv om at de fortjener det mer enn deg; det er det som gjør deg sine mål. Det ironiske er, hvis den sjalu personen ville fokusere sin energi på hva det er de ønsker i stedet for å skylde på offeret for å ha det, ville de trolig være i stand til å oppnå hva det er de ønsker.

2 Ignorer dem

Ja, det er lettere sagt enn gjort, men hvis du ikke mate inn til sjalu Sulfat, vil de ha noe å drivstoff brannen. Og mens noen som er fast bestemt på å hevde sin sjalusi vil finne andre ting å plukke på, hvis du ikke svarer, trenger du ikke validere sine følelser. Ingenting suger mer for en sjalu person enn aldri å komme gjennom til deres tiltenkte offeret. Suksess er den beste måten å bekjempe sjalusi, ikke svarer på anklagene og gi den sjalu person mer å beite på.

3 Tilby dem din hjelp

Virker litt sprøtt, men det kan - og noen ganger gjør - arbeid. Ofte ganger, sjalu mennesker sammenligne dem de målrette å være "supermenneske", og tror at dette er det som gir dem objektet eller ferdighet at de begjære. Hvis du nærmer deg sjalu mennesker med en hjelpende hånd, kan de ikke bare ta deg opp på tilbudet, men slippe sjalu handle og bli venn deg. Selvfølgelig, noen ganger sjalu mennesker tar dette som en jab, så ikke bli overrasket hvis du får et offentlig svar latterlig deg for å nå ut, og et privat svar ber om din hjelp.

4 gå Invisible

Noen ganger er den eneste måten å unnslippe en sjalu person grep er å forsvinne fra deres syn helt. Dette kan være vanskelig hvis du jobber sammen eller delta på samme skole, men det er mye lettere å trekke av på nettet. Hvis du kan endre ditt brukernavn og slippe personlige detaljer fra ditt nettsted eller profil, gå privat, eller la nettstedene som dere begge hyppig helt. Selv om du ikke skal bli tvunget til å gi opp en nettside du elsker bare fordi en sjalu person ikke kan stoppe mobbing deg, noen ganger er det den eneste måten å unngå å bli sine mål uten å forårsake enda mer problemer for deg selv og andre medlemmer.