Hvordan man skal håndtere spammere på Craigslist

Craigslist spam tar to former: spam levert via annonser på nettstedet og spam sendt til din personlige e-postadresse når du svarer på en annonse. Craigslist holder at det arbeider for å sette en stopper for spam, men det er fortsatt påhviler brukerne til flagg og rapportere spam de opplever på nettstedet.

Flags

Hvis du ser en Craigslist annonse som ser ut til å være en svindel, gjøre bruk av nettstedets rapporteringsfunksjonen. Klikk på "Spam / craigslists" linken øverst til høyre i annonsen for å flagge det som spam. Gratis annonser som mottar nok flagg det blir automatisk fjernet, og betalte annonser som mottar en betydelig mengde flagg er anmeldt av en Craigslist medarbeider for eventuell fjerning.

Respons

Ikke svar på en annonse på Craigslist som virker mistenkelig. Hvis du bruker e-postkontoen til å reagere på en spammer, vil han ha et middel til å fortsette å kommunisere med deg og sende deg mer spam i fremtiden. Likeledes, ikke klikker på en link i en spam annonse, da det kan føre deg til et virus eller annen skadelig materiale.

Reports

Hvis en spammer kontakter deg direkte via e-postkontoen, og mistenker at han fikk e-postadressen din via Craigslist, rapportere spam direkte til Craigslist ansatte. Videresende en kopi av e-posten til [email protected], sammen med en melding om hvordan og når spammer først kontaktet deg, og / eller hvordan du tror han fikk e-posten din.

betraktninger

Mens Craigslist arbeider for å stoppe spam, er prosessen ikke umiddelbart. Må ikke forvente en flagget annonsen skal fjernes med en gang, eller spammer som mailet deg å møte rettslige skritt. Hvis noen fortsetter å sende deg spam via e-post, bruke e-postleverandører filter for å sende den rett til papirkurven eller blokkere den. Vurder å bruke en egen e-post bare for å svare på Craigslist annonser, slik at spammere aldri vil ha tilgang til din primære e-postadresse.