Hvordan manuelt fjerne Antivirus System PRO

Hvordan manuelt fjerne Antivirus System PRO


Antivirus System Pro, sammen med mange andre virus som utgir seg for antivirus-programvare, kan være svært vanskelig å fjerne. Det vil kontinuerlig sende popups for å distrahere deg og hindre deg fra å gjøre nesten hva som helst på datamaskinen. Selv tilkobling til Internett kan bli umulig, avhengig av antivirale programvaren allerede er installert på datamaskinen, og hvilken nettleser du vanligvis bruker. Denne artikkelen vil forklare hvordan å fjerne denne irriterende og ødeleggende rogue programvare.

Bruksanvisning

Fjerne Antivirus System Pro

1 Finn en annen datamaskin med Internett-tilgang og laste malwarebytes.org gratis antivirus-programvare, Ccleaner (http://www.piriform.com/ccleaner/download) og Superantispyware (http://www.superantispyware.com/). Brenn disse montører til en CD eller kopiere dem til en flash-stasjon.

2 Boot infiserte datamaskinen i sikkermodus med nettverk. Du kan gjøre dette ved å holde nede F8 under oppstart.

3 Installer de tre antivirus programmer fra flash-stasjon eller CD. Hvis Antivirus System Pro forhindrer installasjon, høyreklikk på hver installatør og velg "Kjør som Administrator." Dette vil omgå kaprer kontroll over kjører annen programvare.

4 Kjør Malwarebytes.org først. Kjør en full scan. Det tar omtrent en time, men det er verdt å bruke tid. Når den er ferdig. Velg "Fjern valgte" for å ødelegge alle de infiserte filene assosiert med Antivirus System Pro.

5 Kjør de to andre antivirusprogrammer, Ccleaner og Superantispyware, som støtte tiltaket. Restart datamaskinen når du er ferdig.