Hvordan Marker Syntax i WordPress HTML Editor

Hvordan Marker Syntax i WordPress HTML Editor


De fleste programmerere skrive koden sin tekst redaktører som synliggjør deres syntaks som de skriver. Med ulike koder og kommandoer gitt forskjellige farger, en markert stykke kode er lettere å forstå enn en blokk med svart tekst. Det er også lettere å pin-point feil som finnes åpne -koder. Dessverre, som standard HTML-modus i WordPress visuell editor. Imidlertid kan en plug-in som WP Avansert Kode Redaktør markere koden for deg.

Bruksanvisning

1 Logg deg på WordPresss admin kontrollpanelet. Klikk "Plugins", deretter "Legg til ny". I søkefeltet skriver du "WP avansert kode editor" og klikk "Søk Plugins". Når søkeresultatene vises, finne "WP Avansert Kode Redigering" på listen, og klikk på installer linken som er under tittelen. Vent noen sekunder som plug-in installeres i bloggen din, klikk på "Aktiver Plugin."

2 Klikk på "Brukere" fra menyen til venstre linjen, og klikk deretter på "Min side". Du kan ikke bruke avansert kode redaktør plug-in mens WYSIWYG visuell editor er aktivert. Klikk i boksen ved siden av "Deaktiver visuell editor når du skriver" og deretter bla til nederst på siden og klikk "Oppdater profil." Hvis du ønsker å skrive innlegg på vanlig måte igjen, rett og slett fjerner avmerkingen når som helst og oppdatere profilen.

3 Klikk "innlegg" eller "Pages", heter det klikker du på tittelen på innlegget eller siden du ønsker å redigere med uthevet kode. Når redigeringsskjermen laster opp, vent et øyeblikk for den avanserte editor for å erstatte standard editor i midten av skjermen. Koden vil bli markert, og du vil også bli vist linjenumre ned til venstre på skjermen. Hvis du vil bytte tilbake til standard editor, fjern "Toggle Editor" boksen nederst i redigeringsvinduet.

Hint

  • Du kan også søke på siden ved å trykke på knappen kikkert, hoppe til en linje med kode ved å trykke på pil-knappen, og endre størrelsen på teksten med rullegardinmenyen. For store sider med massevis av kode, prøv fullskjermmodus ved å klikke på skjermikonet.