Hvordan Markup en PDF

Hvordan Markup en PDF


Ved hjelp av en PDF-formatet er en fin måte å dele et dokument hvis du ikke vil at andre lesere til å endre hva du har skrevet, eller hvis du deler et dokument med folk som kanskje ikke har den samme tekstbehandlingsprogrammet. Men hvis du ikke har Adobe Acrobat, kan du ikke være i stand til å legge spørsmål eller kommentarer til en PDF-fil uten å bruke spesiell programvare. Adobe Reader X, NitroPDF og iText PDF all tillate brukere å markup et PDF-dokument med høydepunkter eller kommentarer, slik at du kan dele dine kommentarer og forslag med kolleger og venner.

Bruksanvisning

1 Installer Adobe Reader X. Dette er den første versjonen av Adobe Reader som tillater brukere å få tilgang til hele spekteret av markeringsverktøy tilgjengelig i Adobe Acrobat-programvare, inkludert å legge til "klistrelapp" kommentarer i et PDF-dokument, og fremhever deler av en PDF-fil. Du kan også legge til en digital signatur til dokumentene dine og fylle ut skjemaer. Programvaren er gratis og du kan laste den ned fra adobe.com/products/reader.

2 Bruk iText PDF-programvare. iText er en API for brukere med tidligere Java koding opplevelse som lar deg lage PDF-filer og manipulere eksisterende dokumenter, inkludert fargekoding deler av tekst og legge til kommentarer. Mens andre Du kan også legge til vannmerker, digitale signaturer og flisete sider. iText er åpen kildekode og fri, men du kan enten kjøpe en lisens hvis du skal bruke det til kommersielle formål. Du kan laste ned iText fra itextpdf.com.

3 Last ned NitroPDF profesjonell. Ved hjelp av denne programvaren, kan du legge til gule lapper som inneholder kommentarer, utheve deler av teksten, legge til tekstbokser og til og med tegninger og link til filvedlegg. Du kan også legge til pop-up noter om at grunnen til at du har merket eller kommentert en del av teksten, noe som gjør programmet praktisk for å dele dine kommentarer i en gruppe. NitroPDF koster $ 99,99, men du kan laste ned programvaren for en gratis 14-dagers prøveversjon før du kjøper den.