Hvordan Mass Slett dine Facebook-venner

Hvordan Mass Slett dine Facebook-venner


Enten du har hatt en fallende ut med et par venner på Facebook eller du bare ønsker å pare ned din venneliste, profil hver venn går inn separat for å fjerne dem fra listen din kan være tungvint. Fordi det er ingen måte å slette dine venner en masse, kan du bruke "Edit venner" verktøy for rask kjøre gjennom hele listen av venner og slette dem du ønsker å fjerne raskere enn å slette venner gjennom profilen deres. Det vil spare deg for tid når du fjerner en stor mengde av venner.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-konto. Klikk på linken som leser "Friends", som finnes under profilbildet ditt på hjemmesiden din.

2 Klikk på "Rediger venner" på toppen av Friends-grensesnittet. Dette vil åpne en side med alle dine venner i listeform.

3 Sorter listen ved å velge rullegardinmenyen til venstre på siden. Sørg for at dine venner blir filtrert av "alle venner." Dette vil føre til alle dine godkjente venner til å dukke opp på listen.

4 Klikk på "X" på høyre side av en venn du ønsker å slette. Når pop-up vindu som spør om du er sikker på at du vil slette denne vennen, velg "Fjern" hvis du er sikker.

5 Gjenta prosessen for andre venner som du ønsker å fjerne fra vennelisten din.