Hvordan melde deg ut en klient fra et domene

I en klient og server nettverk, servere administrere hele nettverk inkludert klientmaskinene i et domene. En klient må settes sammen i et domene for en server for å være i stand til å håndtere den. Når en datamaskin er pensjonert eller erstattes, er å fjerne den fra domenet gjort på selve datamaskinen. En bruker med administratorrettigheter i maskinen kan fjerne datamaskinen fra domenet og angi det som en arbeidsgruppe datamaskin i stedet. Arbeidsgruppe datamaskiner, i motsetning til klientdatamaskiner, må du ikke koble til et domene server.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start". Dette er den runde knappen med Windows-logoen nederst på skjermen, nede til venstre, i de fleste tilfeller.

2 Høyreklikk på "Computer" -ikonet og klikk "Egenskaper".

3 Klikk på "Endre innstillinger" på høyre side av "Properties" vinduet under "Datamaskinnavn, domene og arbeidsgruppeinnstillinger." Dette åpner "System Properties" vinduet.

4 Klikk på "Change" -knappen.

5 Velg "Workgroup" -knappen under "Medlem av" og type "Arbeidsgruppe" i boksen.

6 Klikk på "OK". Dette vil be om brukernavn og passord som har administratorrettigheter. Skriv inn et brukernavn og passord, og vente på en pop-up-dialogboksen som sier at du har blitt med datamaskinen i en arbeidsgruppe "Arbeidsgruppe".

7 Start datamaskinen på nytt.