Hvordan Merge Mail etiketter Med MS Word

Hvordan Merge Mail etiketter Med MS Word


Flette en dataliste for å opprette adresseetiketter i Microsoft Word er en rask og enkel måte å spare tid adressering reklame. Etiketter er tilgjengelig i ulike former og størrelser for å tillate etablering av etiketter for omtrent alle behov, fra skipsfart boksene for å sende postkort.

Prosessen varierer litt etter versjon av MS Word, men de grunnleggende trinnene er de samme. Denne artikkelen vil fokusere på sammenslåing etiketter i MS Word 2007.

Bruksanvisning

Lag dine etiketter

1 Hvordan Merge Mail etiketter Med MS Word

Opprette et Excel regneark med postkontakter skaper en lett tilgjengelig dokumenter for fremtidige utsendelser og prosjekter.

Opprett en kontaktliste over navn og adresser i Microsoft Excel. I separate data kolonner skrive inn navn, adresser, by, stater og postnummer på postmottakere. Lagre dette dokumentet i en lett identifiserbar plassering på datamaskinen.

2 Åpne et tomt Word-dokument i MS Word 2007 og velg "masseutsendelser" fra linjen øverst på skjermen. Klikk "Start utskriftsfletting" fra knappene på verktøylinjen og velg "Etiketter" fra rullegardinmenyen.

3 Finn merkevare og produktnummeret av etikettene du bruker fra emballasjen. Velg riktig merket og etiketten nummer fra rullegardinmenyene innenfor pop-up skjermen. Klikk på "OK" -knappen når du har gjort ditt valg.

4 Klikk "Velg mottakere" fra verktøylinjen øverst på skjermen og velg "Bruk eksisterende liste" fra rullegardinmenyen. Bla gjennom datamaskinen for å finne på listen over mottakere som du opprettet i Excel. Velg dataene du vil bruke, og klikk på "OK" boksen i pop-up vindu.

5 Fjern eventuelle mottakere i listen som du ikke ønsker en etikett som skal skrives ut for ved å velge "Endre mottakere" fra verktøylinjen og deretter klikke på boksen ved siden av navnet. Mottakere uten en hake vil ikke bli inkludert i sammenslåingen.

Formater etiketter Slå sammen data

6 Hvordan Merge Mail etiketter Med MS Word

Den "masseutsendelser" verktøylinje bistår i å navigere deg gjennom sammenslåing dokumenter for utsendelse.

Klikk på "Sett inn flettefelt" knappen på verktøylinjen og velge hvilke kategorier som skal vises i den rekkefølgen du vil ha dem trykt på etikettene, en om gangen. På den første etiketten, ordne flettefeltene for å ligne en riktig formatert etikett med mottakernavn på en linje, adresse på den neste, og by / stat / zip nedenfor. For internasjonale utsendelser, etiketter format tilsvarende. Klikk på "Oppdater Etiketter" -knappen for å bruke formateringen av din første etikett til alle etiketter i sammenslåingen.

7 Velg «Preview Resultater" fra verktøylinjen og gjennomgå etiketter for å sikre at de er riktig formatert for utsendelse.

8 Klikk på "Finish og flett" fra verktøylinjen og følg Skriveren ber skrive ut etikettene.

Hint

  • Unngå re-utskrift av etiketter ved å legge riktig etiketter i skriveren i henhold til produsentens spesifikasjoner.