Hvordan Merge PDF-filer med iTextSharp

Adobes bærbar data format (PDF) gir et dokument skaperen full kontroll over sin sluttbruk. PDF-dokumenter spenner fra enkle, redigeres tekstfiler til komplekse interaktive skjemaer eller presentasjoner med levende bilder og lyd. iText er en programvare bibliotek av PDF opprettelse og manipulasjon verktøy for bruk i Java programmeringsmiljøet. Programvaren er åpen kildekode, noe som betyr at i motsetning til de dyre programvarepakker som selges for dette formålet av Adobe og andre, er det gratis å bruke. Hvis en bruker har til hensikt å bruke iText til kommersielle formål, så en kommersiell licencse må kjøpes.

iTextSharp, eller iText #, er porten til iText pdf biblioteket.

Bruksanvisning

1 Last iTextSharp fra SourceForge hjemmeside sourceforge.net/projects/itextsharp/.

2 Lag eller finn PDF-filene du ønsker å slå seg sammen. Du må bruke hele filbanen i iText, så det kan være lurt å samle de forskjellige dokumenter til en enkelt mappe på PC-en.

3 Bruk koden finnes på itextsharp.sourceforge.net/examples/Concat.cs å slå sammen to eller flere PDF-dokumenter til en enkelt PDF-dokument. Kjør koden ved hjelp av en konsoll eller din egen søknad.

4 Test den resulterende PDF-filen ved hjelp av Adobe Reader eller tilsvarende standard pdf-leser.

Hint

  • Produktstøtte for iText og iText # er tilgjengelig gjennom en mailingliste på itextpdf.com/support.php. Kommersielle brukere får mer formell støtte og brukerne kan kjøpe et komplett programmeringsoppslagsverk.
  • iTextSharp og iText programmerer biblioteker og er ikke egnet for brukere bare ønsker å opprette og manipulere PDF-dokumenter.