Hvordan Merge Word og Excel-dokumenter

Microsofts Office produktivitet suite inkluderer Word tekstbehandlingsprogram og Excel regnearkprogram. Disse programmene er laget for å fungere med hverandre, så det er ingen overraskelse at du kan flette dokumenter fra ett program til den andre. Hvis du ønsker å slå sammen et Excel-dokument med et Word-dokument, kan du gjøre det via Lim inn funksjon som hvert program inneholder.

Bruksanvisning

Excel til Word

1 Dobbeltklikk på Excel programikonet for å starte programmet. Klikk på "File" -kategorien og velg "Open" fra Fil-menyen. Finn Excel-filen du ønsker å fusjonere med Word fil på harddisken på datamaskinen, merker du den og klikk "Åpne" -knappen for å åpne filen i Excel.

2 Trykk og hold "Ctrl" -tasten på tastaturet. Hold "Ctrl" -tasten, trykk på "A" -tasten for å velge hele Excel-dokument.

3 Dobbeltklikk Word-programmet ikonet for å starte programmet. Klikk på "File" -kategorien og velg "Open" fra Fil-menyen. Finn Word-filen du ønsker å fusjonere med Excel-filen du åpnet i trinn 1 på harddisken på datamaskinen, merker du den og klikk "Åpne" -knappen for å åpne filen i Word.

4 Klikk på posisjonen i Word-dokumentet der du vil sette inn Excel-dokument. Klikk på "Rediger" fanen i Word-dokumentet og velg "Lim inn utvalg ..." fra Rediger-menyen. Velg "Lim inn Link" i Lim inn vinduet, og velg "Microsoft Excel-regneark Object" under "As:" overskriften.

5 Klikk på "OK" -knappen for å slå sammen Excel-dokument med Word-dokumentet. Nå vil eventuelle endringer i Excel-dokumentet gjenspeiles i Word-dokumentet.

Word til Excel

6 Dobbeltklikk Word-programmet ikonet for å starte programmet. Klikk på "File" -kategorien og velg "Open" fra Fil-menyen. Finn Word-filen du ønsker å fusjonere med Excel-filen på harddisken på datamaskinen, merker du den og klikk "Åpne" -knappen for å åpne filen i Word.

7 Trykk og hold "Ctrl" -tasten på tastaturet. Hold "Ctrl" -tasten, trykk på "A" -tasten for å velge hele Word-dokument.

8 Dobbeltklikk på Excel programikonet for å starte programmet. Klikk på "File" -kategorien og velg "Open" fra Fil-menyen. Finn Excel-filen du ønsker å fusjonere med Word-fil du åpnet i trinn 1 på harddisken på datamaskinen, merker du den og klikk "Åpne" -knappen for å åpne filen i Excel.

9 Klikk på posisjonen i Excel-dokumentet der du vil sette inn i Word-dokumentet. Klikk på "Rediger" -kategorien i Excel-dokumentet og velg "Lim inn utvalg ..." fra Rediger-menyen. Velg "Lim inn Link" i Lim inn vinduet, og velg "Microsoft Word Document Object" under "As:" overskriften.

10 Klikk på "OK" -knappen for å fusjonere Word-dokument med Excel-dokumentet. Nå vil eventuelle endringer i Word-dokumentet gjenspeiles i Excel-dokument.